Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuji dát na plochou střechu novou lepenku (IPU) neboť stará je již popraskaná a propouští. Potřeboval bych poradit ale jakou... Na trhu jich je několik druhů, někde píšou že jsou jako podkladní vrstvy, jinde zese finální. Mě se líbí tato cdn.hornbach.cz/... , uvádí že je možno použít jako finální vrstvu,ale když čtu jinde, tak zase uvádí, že oxidovaný aslfalt se nehodí jako finální vrstva. Poradíte mi prosím? Díky
Věřím tomu, že na střeše máte oxidovaný pás a ten vydržel hodně dlouho. Když se ještě přetře reflexolem, vydrží desítky let.
Dneska Vám každý doporučí modifikované pásy, ale ty jsou dražší. Na živiotnosti to ani moc nepoznáte.
Hlavně něčím přetřít, aby povrch byl světlý a nepřehříval se.
Hornbach...
Lepenka na střechu Precit V60 S37 přírodní, role 10 m² (zboží na OBJEDNÁVKU, pouze celá paleta 15ks) ...nevím, jak jinde...
Máme na střeše paneláku od roku 1992 t ento pás, pod ním základ Elastek 40 Special Mineral. Vše s původní úpravou posypem. Plocha cca 440m2, prozatím celou dobu bez poruch střešního pláště, bez sebemenšího zatékání...mohu doporučit, mám i na garáži...udávaná životnost 25 let, u nás už plus 7 - 8 let...cena cca o 60,- /m2 vyšší na jednu vrstvu, než Precit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.