Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat stan, jako postel v ložnici-jednolůžko? Existuje uzavíratelná postel?

Od: tymedostavas® odpovědí: 12 změna:
Nevíte někdo, kde bych mohla na internetu najít na prodejně něco jako(, klidně průhledný, nebo i normální, či nějaký který jde i dát na postel a byla by to taková plachta)ložnicový stan? Taky mě ještě napadlo, jestli neexistuje něco, jako uzavíratelná,(může být elektronická) moderní postel v bílé barvě, klidně z plastu hladká jako vajíčko, aby se nedržel tolik prach a bylo možné se v ní uzavřít a odpočívat. V podstatě něco jako z filmu Avatar. Nevím ale jestli něco takového existuje. Sháním to do vily pro pána, takže proto moderní styl. Děkuji moc, pokud máte nějaký tip.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Stačí vybrat rozměr

google.com/...

Nebo toto, ale dá se použit jen jednou.

google.com/...

doplněno 06.06.22 21:36:

Deprivační komora, a není tak drahá, cca..$14,320 – $26,742

royalspa.com/...

co koupit rovnou rakev nebo psí boudu na bernardýnka :-D

Nebo

google.com/...

hodnocení

Děkuji za tipy *hi**slunce* . Reálně, některé z těchto věcí asi koupím do části pro hosty *smich*

hodnocení

3x

Hledejte postel s nebesy . Zdá se, že přichází do módy.

hodnocení

2x

V Japonsku mají takové psí boudy (capslule)

doplněno 06.06.22 20:33:

hodnocení

Úžasné, krásné a šílené zároveň. Děkuji za odkaz.*srdce*

jk2021
hodnocení

2x

Postelovou kapsli si leda nechat někde vyrobit na zakázku, ale to se nedoplatíte... postelový stan by mohl být levnější, ale pochybuji, že nějaká firma něco takového prodává, takže vám nejspíše opět nezbude nic jiného, než zakázková výroba.

hodnocení

Nevadí, když bude trošku dražší a se zakázkou jsem takytak trošku počítala, ale jsem našla něco, co by vyhovovalo očekáváním .*slunce*

hodnocení

2x

Avatara jsem neviděl, asi jako jeden z mála, ale pokud Vám nejde vyloženě o komfort, zkuste obyčejný stan s karimatkou (nafukovací) bude to moderní, neokoukané a každý návštěvník se bude divit, že má pán ve vile stan.

A na dotazy typu : Ty máš ve vile (v pokoji) stan?

může odpovídat : A Ty ještě ne?

Původně to bylo myšleno, kulantně řečeno, mírně ironicky, ale když tak o tom přemýšlím, vetšina stanů má dnes již "tropiko" a pokud by se vrstva mezi stanem a tropikem vyplnila například montářní pěnou, mohlo by to být i řešení Vašeho problému . . .

Pokud se zvolí stan typu Áčko, může být pro jednoho, do Iglů se jich vejde víc, nebo tam může být větší prostor pro jednoho . . .

Z venku jsou dnešní stany nepromokavé, takže snadné na údržbu . . .

Je mi jasné, že to zní poněkud bizardně, ale zkuste o tom popřemýšlet . . .

Efektivní, neotřelé řešení, za pár korun . . .

hodnocení

Děkuji, popremyslim nad tím. Pan má rád bizarní věci *smich* , ale už jich má moc a tak se to snažím udělat, tak aby to k sobě trošku ladilo.:);)

hodnocení

2x

Čistě teoreticky lze nad postel zavěsit moskytiéru, takže budete mít v ložnici "něco jako stan". V tropech vcelku běžná věc...

Nicméně jako "postel" z Avatara to skutečně vypadat nebude. *nevi*

hodnocení

Nevadí, podívám se na to , třeba se to bude hodit do jiné místnosti a děkuji;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]