Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčka ukotvení, závěsné WC

Od: deanbean odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

potřebuju radu od zkušenějších. Mám dost atypickou místnost pro WC a koupelnu a lámu si hlavu s tím, jak vyřešit závěsné WC. Pro představu přikládám foto místnosti (příčka pro závěs WC by měla být pouze do půlky).

Zdít budu z ytongu a závěsné WC jsme vybrali kombifix z důvodu šetření místem. Zajímá mě:

a) jakou šířku ytongu mám zvolit (doma mám 10, ale to mně přijde málo a bojím se, aby se konstrukce a hajzlík nevyvrátil)

b) příčku budu kotvit pásky kolmo k příčce nalevo a šikmo k nosné stěně za ní napravo, je to tak ok, nebo byste zvolili jinou metodu?

b) lze příčku, na které je WC, nečím přychtit třeba uprostřed k šikmé nosné stěně za ní pro sychr?

Moc děkuju za případné podněty.

(edit: takhle je to jediná možnost, protože uprostřed šikmé nosné stěny je trubka s plynem, která se musí obezdít)

Příčka ukotvení, závěsné WC

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Trojuhelnikovy prostor za Kombifixem zazdite komplet a prichytite k nosne zdi. Stejne by mel byt komletne vyplneny bez mezery, je tam tahnuty plyn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]