Nejste přihlášen/a.
pred niekolkými rokmi mi jeden majster narazil ručnú pumpu na vodu. Niečo sa ale stalo pri zabijani. Voda sice ide ale oproti iným pumpam na okoli ta moja ide nejako tazko.Treba vynaložit väčšiu silu na pumpovanie.Vsetky sučiastky pumpy su dobré nepoškodené.Neviem ci som to dobre popisal. akoby tam bol nejaký podtak.Dakujem
dakujem za odpoved. Ano po vymene to ide tazsie kým sa nezabehne nova manzeta. Pumpu mam dlho.Niekelkokrat to bolo vymenene. ale stale tam treba vynalozit dost namahy oproti iným pumpam, Rozmýslal som ci to nemoze byt tým ze je zle zabita rura. Vtedy ked to robil ten majster tak sa nemohol prebit v jednej hlbke a potom sa mu to podarilo prerazit,tak ci tu nie je niekde problem.Voda je v rure 3m od vrchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.