Nejste přihlášen/a.
Musí se Cetrisové desky přidělávat ke dřevu pomocí speciálních šroubů, nebo stačí vruty do dřeva?
To záleží na rozměru desek...na malé není problém vruty, na velké dle doporučení výrobce...
Při kotvení připevňujeme desku CETRIS®nejdříve v pevném bodu (FEST, dle velikosti a tvaru desky1 nebo 2 body – co nejblíže středu desky). Poté kotvíme všechny kluzné – posuvné body, nejlépe po směru hodinových ručiček. Vrut (nýt) musí být umístěn ve středu předvrtaného otvoru, kolmo k rovině desky.
cetris.cz/...Zásady pro montáž
Cetris Hranice má v nabídce spešl šrouby. Já těch desek přišrouboval hromady, v době, kdy to prodávali za korunu kus 120 cmx30 cm. Obyčejnými vruty, jen jsem zahloubil hlavičky a nebyl problém. Vlastně byl, při občasné demontáži po letech ve venkovním prostředí. Ty vruty nešly ven, desky jsem musel rozlámat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.