Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní boty - prodyšné

Od: radkom odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

začal jsem pracovat pro jednu firmu s elektroinstalací, tak že většinou v suchu. Bohužel mám dost velký problém s pocením nohou a tak mně na konci směny hodně smrdí nohy. Zvažoval jsem proto nad koupí prodyšných bot. Máte něco k doporučení?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

05.06.22 09:42
hodnocení

4x
radkom
hodnocení

Dá se s touto obuví v pohodě řídit i auto?

Bez problémů, tyto nemají kovem vystuženou špicu.

OT: I v botách č.48 s kovovou špičkou se dá bez problému řídit. Není to moc pohodlné, ale jde to. Problém je spíš, že si člověk tahá bordel do auta.

radkom
hodnocení

Osobně jsem i zvažoval, že si pracovní obuv nekoupím a koupím si nějaké prodyšné boty na aktivní chůzy za pár korun decathlon.cz/... Jsem OSVČ, tak že bezpečnost jako taková jde za mnou. Líbí se mně, že boty oplíchnu od prachu doma, kde je do rána jistě usuším.

jirib
Pokuď budete pracovat u někoho doma,čert to vem.Pokuď někde na stavbě,jistě mají bezpečnostní předpisy.
U nás musí mít kamioňák na nakládové ploše výstražnou vestu a bezpečnostní obuv...a může být OSVČ jak chce!
Boty z Decathlonu jsou dobré do Chorvatska na pláž.
Neřešte "mrad",ale funkčnost a bezpečnost...

hodnocení

0x

Sice to není odpověď přímo k botám, ale měl jsem podobný problém s pocením nohou. Vyřešily to kvalitní silnější bavlněné ponožky, a spray na nohy proti pocení. Ponožky vstřebají pot a nemám "mokré nohy" za 2 hodiny jako dříve a spray částečně zabrání pocení a i když se nohy potí, nesmrdí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]