Nejste přihlášen/a.
Teď jsem koupila "běžný" čistící prostředek na WC,Domestos power,který po použití/dávkování mi reagoval na těle,vlasech,kůži soustavným svěděním.Asi obsahuje kyselinu,která se takto chová k okolí.Nevíte,kde takovýto dryják se dá zliquidovat? Doma to nechci ani vidět,aby člověk chodil s lupou a micronávody četl u každého regálu.Normálně mě to oslabilo den,budu muset si umýt hlavu a znovu se osprchovat,jsem naštvaná,mám tolik jiných úkolů.Hrůza.
Co to je? Psala jsem,že jsem použila Domestos takto : dávkovačem otočila kolem vnitřní části klosetu a otočila štětkou okolo a ty 2 min.mi udělaly to,co jsem popsala,nesnesitelné pálení štípání z té mísy nahoru na mě samou...
Nechápu,proč na můj věcný dotaz opakujete od prvního odpovídajícího,že troll.
Nikde jsem nepsala,že jsem si tím dokonce umývala hlavu,vy máte tady všichni mentální problémy a jen urážíte .
Re4zon - zírám. Takže tazatelka nějak rozpustila tablety, osypala se z toho a teď hledá jiný způsob? To by mě fakt nenapadlo, dík za vysvětlení.
Domestos obsahuje chlorované soli.Clornany chloritany.Běžně jsou pro zdraví neškodné.Pokud je při čištění dýcháte,používejte jiné.Taky by měla kromě rukavic a štítu na obličej stačit rouška,na kterou jsme si dva roky zvykali-
JB
Likvidace čističů typu domestos je sndná,stačí jej zneutralizovat jako slabou kyselinu.Provedl bych to tak,ze v nádobě bych ho zuředil a nasypal lopatku vápna.Po nějaké době,(týden) ho lze do vyryté díry nalít a zahrnout zeminou.Za rok tam už nic škodlivého nebude. Musíte si uvědomit,že těchto prostředků se přepravuje do odpadového potrubí tuny a končí v řekách.Pro vlastníky domácích čističek odpadních vod se doporučuje je nepoužívat,likvidují bakteriální kultury,používané v čističkach.
JABRAKA
Já bych to vylil do hajzlu a dvakrát spláchl, když už bych se toho chtěl zbavit. Ale váš postup je vědečtější...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.