Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s boruvkami na tričku

Od: matyaslaznicka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci se zeptat co udělat se skvrnou na tričku od borůvek. zkusil jsem to umýt mýdlem a z fialové to změnilo barvu na modrou a nevim co s tím mám dělat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

V drogerii DM jsem viděla lahvičky specielně na různé skvrny, možná by se něco z toho hodilo. Asi bych zkusila citronovou šťávu.

Taky mi vždycky fungovala citronová šťáva.

hodnocení

4x

Několik rad: dobrytextil.cz/...

hodnocení

1x

Čistič na skvrny na bázi kyslíku. Ten dělá velmi dobrou službu i na starý skvrny.

hodnocení

0x
Teď nedávno jsem hlínu a sytě zelené fleky od trávy opakovaně namočila Savem na praní a barva při barvení látky, kterou dcera otřela po kreslení na triko do ručníku, se dala vyprat taky, ale na bílých věcech. Dříve i skvrnka od teplou vodou zaprané krve. Přírodní skvrny Savu vyprat šly. Ale barva borůvek asi nezmizí úplně.

id
hodnocení

0x
Co dělat s borůvkami na tričku?
Ocukrovat a slíznout dobrotu.

motyl*
hodnocení

0x

pokydejte to ještě víc, třeba do tvaru spirály a máte super jedinečný model. Eko barvy.

111®
hodnocení

0x
Vzal bych vhodnou barvu na textil a vyrobil ornament

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]