Nejste přihlášen/a.
Na zahradě jsem si udělala jezírko. Je ve svahu a naskládané kameny okolo po zimě trochu popadali. Poraďte, jakou "maltou" kameny slepit, aby držely a vypadaly přirozeně.
A nezapomeňte dát kvůli přirozenosti do spár před vytvrdnutím nějaké kamíky, bude to vypadat pěkně.
Ve vodě moc kamenů nemám. Spíš mě trápí ty na souši, co mám naskládaný na sobě. Asi jsem se špatně vyjádřila.
záleží jak moc na sobě jsou. Jestli tam máte nějakou "mohylku" typu jeden kamen na jeden kamen a takhle vysoko co to jde. V tom případě bych uvažoval o provrtání kamenů a navlečení třeba na roxor. Kdyby praskaly, tak poprosit manžela s flexou a diamantovým kotoučem, aby zdrsnil styč. plochy a zkusil bych flexilepidlo na obkladačky.
Určitě se ale najde elegantnější řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.