Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám střechu izolovanou PUR pěnou a vím, že jeden obchodní zástupce mi říkal, že pokud bych potřeboval něco opravit, tak mám použít jeden typ PU montážní pěny, která má nejlepší izolační vlastnosti.
Bohužel si nepamatuji o kterou se jednalo a na internetu jsem nic nenašel.
Doopravdy existuje nějaká PU pěna ve spreji, která má lepší izol. vlasntosti než ostatní? Připadá mi, že izolační vlastnoti všech jsou naprosto stejné, protože snad žádný výrobce tyto hodnoty neuvádí.
Děkuji
izolační vlastnoti všech jsou naprosto stejné
máte pravdu a pokud jsou rozdíly, tak je laicky ani nepoznáte.
Plasty vypěněné mají obvykle nízkou tepelnou vodivost.Ta je dána především nadouvadlem,tedy plynem,který při výrobě naplní mikroskopické dutinky,která se v hmotě plastu vytvoří.Kromě toko je tepelná vodivost samotného plastu mnohem větší.Pokud vím,tak u těchto konstrukčních pěn je mnohem větší vodivost,jako u průmyslových výrobků.Jako další hledisko je brána také požárníé odolnost.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.