Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šuplíky ze staré panelákové linky

Od: kimba® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den ! Potřeboval bych sehnat dva tyhle zvláštní šuplíčky ze staré linky. Neporadíte někdo, kde by se daly koupit nebo sehnat? Díky !

Šuplíky ze staré panelákové linky
Šuplíky ze staré panelákové linky #2

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V minulosti jsem to řešil opravou-celý předek s madlem jsem uřezal-obrousil, epoxidovým lepidlem (tuším tehdy asi jedině Lepox, dodnes stále prodávaný) jsem nalepil přední čelo z přesně uřezaného sololitu stříknul barvou a v kovomatu pořídil nové madlo a to namontoval,než šla linka do kopru, fungovalo to skvěle. To ale asi nepotřebujete jak opravit?!

sarusinek*
hodnocení

8x
Máme dva po rekonstrukci kuchyně.
Bez závad.
Daruji, ale jsme Frýdek-Místek.
hodnocení

@sarusinek:

Děkuji za nabídku ! Podívejte se prosím do Vnitřní pošty. kimba

hodnocení

@sarusinku, moc Vám oběma děkuji za nezištnou pomoc ! Přesto, že jste šuplíčky zabalili velmi pečlivě, bohužel to Zásilkovna.cz doručila takto, nic už s tím teď nenaděláme !

Šuplíky ze staré panelákové linky #3
sarusinek*

Na to se nedá říct nic jiného, než DO PRČIC.

Fakt jsme se snažili, šuplíky byly úplně nové ještě s původními cenovkami.

Manžela to šíleně mrzí.

Nechci snad ani vědět, jak s tím museli zacházet.

hodnocení

@sarusinek: Mne i dceru také moc mrzí, jak věc dopadla ! Nezbývá mi, než vám oběma ještě jednou poděkovat za ochotu a zaslání krásných šuplíčků ! Vážím si lidí, jako jste vy !

hodnocení

Dobrý den @sarusinek ! Zdejší rádce @berger nám vytrhl trn z paty, aspoň jeho šuplíček dorazil, takže už dcera nebude mít v kuchyni ten ostudný s uraženým madlem. Těch vašich krásných šuplíčků je mi líto, ale jsem rád, že máme alespoň ten jeden ! Děkuji Vám znovu za velkou ochotu pomoci, i když to nedopadlo, to se občas bohužel stává. kimba

hodnocení

5x

Skladuji v tom kousky závitovek a vrtáky, jeden je celý, na druhém je rozbité zadní čelo, ten v pořádku chcete? Vyměním za starý budík po babičce...;) Anebo se dívejte v okolí, kde právě začala rekonstrukce bytu, ty linky tam bývaj a letí to do sběrného dvora.

hodnocení

@berger: Děkuji moc za nabídku ! O šuplík budu mít zájem, možná i o ten nekompletní. Ještě počkám, zda tu někdo nenabídne jeden nebo hned dva, říkal jsem si, že se to může někomu doma válet. Starého budíka bych rád nabídl, ale nemám. Ale předem bych zaplatil Vaši cenu vč. poštovného. Později se Vám ozvu do vnitřní pošty. Děkuji ! kimba

hodnocení

@berger: Dobrý den ! Podívejte se prosím do Vnitřní pošty, snad se domluvíme. Přikládám fotky budíčku na výměnu za šuplík.

Šuplíky ze staré panelákové linky #4
Šuplíky ze staré panelákové linky #5
hodnocení

@berger: Váš šuplíček dorazil dceři v pořádku. Moc a moc děkujeme ! kimba

hodnocení

5x

Takové věci jsou k nalezení ve sběrných dvorech. :) Zkuste se třam optat.

hodnocení

3x

Jde o plastové zásuvky používané v 70 letech, takže jediná šance je v nějakém bazaru - ale vidím to na mizivou šanci. Ale dá se to udělat ze dřeva - jen ta cena bude vyšší.

kalosdos
hodnocení

0x

sehnal jste je někde? , také bych jedno potřeboval

hodnocení

kalosdos: Dobrý den ! Rádci na této poradně mi hodně vyšli vstříc. Nádherné dva zcela nepoužité šuplíčky mi zaslala rádkyně @sarusinek, ale bohužel je Zásilkovna.cz cestou oba zničila, což mne i @sarusinku velmi mrzelo. Naštěstí mi pak pomohl pan @berger, který mi poslal jeden ještě dobrý ze své dílny. Oběma tímto znovu děkuji ! Od té doby když jezdím po městě koukám, zda se ještě někde nelikvidují stará bytová jádra, ale zatím jsem na šuplíčky nenarazil. Dcera dokonce zjišťovala, zda by je nemohl zaslat přímo bývalý výrobce (podařilo se ho zjistit), ale ten jí sdělil, že již nemají příslušnou formu a nemohou jej tedy ani vyrobit. Zdravím a držím palce, ať se vám šuplíček někde podaří sehnat ! Kimba

Mohu přidat svou radu...pokud vám zaslané šuplíčky dorazily i s těmi ulomenými částmi, slepte je epoxydovým lepidlem. Zůstane sice taková čárka po lepení (pokud nic z plastů nebude chybět), ale pokud vyberete "transparentní epoxy lepidlo", nebude to až tak vidět...Tak jsem to řešil "v dobách minulých"...tehdy Epoxy 1200

daya
hodnocení

0x
Lidi, kdybyste někdo ještě o dalších 2 nebo více šuplíkách věděl, tak bych byla moc vděčná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]