Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejná myčka nádobí či služba s myčkou nádobí

Od: sevoo odpovědí: 17 změna:

Existuje někde v Plzni veřejná myčka nádobí, kde bych si mohl sám umýt pár kousků talířů? (Koupit si myčku domů se mi nevyplatí, použiju jen pár talířů za měsíc.) Nebo existuje nějaká služba, která mi umyje pár kusů talířů?

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Troll

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Jenoum ne tu ženskou, to už vyjde levněji kupovat si každý týden nové talíře. Velmi drahá myčka, a přitom nespolehlivá. Navíc na ni není záruka ani ty pitomé dva roky. A to nemluvím o tom, že neustále vydává nějaké zvuky, přestože zrovna nádobí nemyje. A co je ještě horší, vyžaduje, abyste na ty zvuky reagoval, minimálně přikyvoval a tvářil se, že ji pozorně vnímáte. ;)
Jinak normalní chlap nádobí mýt nepotřebuje. Jeden hrnek, jeden talíř (on stačí i jen hrnec), omývat zbytky předchozícho jídla je plýtvání potravinami a vodou. Navíc ta patina vyvolává příjemné vzpomínky na to, co dobrého jste jedl v posledních týdnech.
Taky by se vám mohlo stát, že padnete na nějakou fiflenu, která vás tu myčku stejně donutí koupit, a pak vám ta první bude úplně na nic.

Ale má jednu zásadní výhodu. Zapomenete na starosti s mytím pár hrnečků od kafe ..

To je fakt. :-D

hodnocení

4x
Dřez, umyvadlo, vanu či sprchu? To doma nemáš?

31.05.22 14:37
hodnocení

4x

Troll

Nebyla bych tak přísná, je tu poprvé. Ale otázka opravdu zvláštní.

Pro tazatele: používejte papírové, máte po starosti.

... nebo dnešní de-generace lidí...

hodnocení

3x

Najděte si nejlépe někoho, kdo má hladového psa. Ty neumyté talíře pomažte nějakou voňavou uzeninou a odneste je k tomu psovi. On už se o kýženou očistu postará .. a zadarmo. *zed*

hodnocení

1x

Pořiďte si ženu. Třeba i veřejnou ..

hodnocení

0x
Nejsem z Plzně ani z okolí,takže bohužel neporadím. Ale před pár lety jsem se potýkala se stejným problémem jako Vy. Nakonec jsem to vyřešila tak,že jsem čas od času donesla nádobí ke kámošce, protože si pořídila myčku. Nikdo z Vašich známých myčku nevlastní? Já jsem pak zjistila že v mém okolí ji mělo hodně lidí..

riva
hodnocení

0x

Na umývání nádobí nepotřebujete speciální přístroj. To zvládnete ručně pod tekoucí vodou. Podobně budete jednou umývat i vlastní dítě, tak si to můžete na nádobí trénovat.

motyl*

snad to příroda nedopustí aby človek co se nedokaže postarat o svuj spinavej talíř a chce to po ostatních,by měl mít pokračovatele.

motyl*
hodnocení

0x

veřejná myčka nádobí? nu otevru dvere a položím ...ven, ono to oprší...fakt. Takže i v Plzni existuje .

To neopršelo, to vám oblízali potkani. :-D
motyl*

je jedno kdo ...*smich*, ale ůkol splněn...dyž to nejde jinak.

jirib
hodnocení

0x
Hledejte "hodinovou" manželku.Vypere,vyžehlí,umyje nádobí,ale počítejte,že cena bude vyšší než jídelní set.

hodnocení

0x

Kde bydlíte? Mohla bych, za dohodnutý plat, vám nádobí chodit umývat. Bylo by to snazší, než přes celé město vozit ulepené, mastné nádobí. Zn.: Určitě se ohodneme

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]