Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuju připojit nový odpad od myčky do kamenité odpadní roury ,nevím čím do ní udělat díru tak aby nepraskla.
Může mi někdo poradit.Dík
2x
dobry den narizne te to flefou a postupne to odklepejte majzlikem a kladivkem a nebo zkusit odvrtat od mensiho vrtaku k vetsimu
2x
Půjde to ale těžko...
Nebylo by jednodušší jiné řešení? To máte kameninu až pod dřez? Nebylo by jednodušší napojit odpad z myčky na odpad např. od dřezu?
Já mám myčku od dřezu 2 metry a naprosto v pohodě. Mimo jiné je (nebo by měla být) v návodu myčky informace o maximální délce a výšce zaústění odpadní hadice.
Pokud to půjde je vývod do sifonu levnější, méně pracný, méně prašný a následně lepší na údržbu, než to sekat do zdi a pak do kameniny. Co budete dělat, když bude mít ta kamenina kaz a praskne? Bourat půl zdi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.