Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuju připojit nový odpad od myčky do kamenité odpadní roury ,nevím čím do ní udělat díru tak aby nepraskla.
Může mi někdo poradit.Dík
dobry den narizne te to flefou a postupne to odklepejte majzlikem a kladivkem a nebo zkusit odvrtat od mensiho vrtaku k vetsimu
Půjde to ale těžko...
Nebylo by jednodušší jiné řešení? To máte kameninu až pod dřez? Nebylo by jednodušší napojit odpad z myčky na odpad např. od dřezu?
Já mám myčku od dřezu 2 metry a naprosto v pohodě. Mimo jiné je (nebo by měla být) v návodu myčky informace o maximální délce a výšce zaústění odpadní hadice.
Pokud to půjde je vývod do sifonu levnější, méně pracný, méně prašný a následně lepší na údržbu, než to sekat do zdi a pak do kameniny. Co budete dělat, když bude mít ta kamenina kaz a praskne? Bourat půl zdi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.