Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpad od myčky do kamenité odpadní roury

Od: ivi® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,potřebuju připojit nový odpad od myčky do kamenité odpadní roury ,nevím čím do ní udělat díru tak aby nepraskla.

Může mi někdo poradit.Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobry den narizne te to flefou a postupne to odklepejte majzlikem a kladivkem a nebo zkusit odvrtat od mensiho vrtaku k vetsimu

ivi®
hodnocení

Nemůže to prasknout?

ladislavtikal*

musite to nariznout jako carky vedle sebe a pak jednu nebo dve pres to ale ne diamantovym kotouckem ale co je cerny kotoucek a kamen a nemusite mit strach ze to praskne

hodnocení

2x

Půjde to ale těžko...

Nebylo by jednodušší jiné řešení? To máte kameninu až pod dřez? Nebylo by jednodušší napojit odpad z myčky na odpad např. od dřezu?

ivi®
hodnocení

Myčka bude od dřezu asi 3m,neí tam místo

Já mám myčku od dřezu 2 metry a naprosto v pohodě. Mimo jiné je (nebo by měla být) v návodu myčky informace o maximální délce a výšce zaústění odpadní hadice.

Pokud to půjde je vývod do sifonu levnější, méně pracný, méně prašný a následně lepší na údržbu, než to sekat do zdi a pak do kameniny. Co budete dělat, když bude mít ta kamenina kaz a praskne? Bourat půl zdi?

roman07
hodnocení

0x

a to není možné natáhnout odpad hadicí až k sifonu od dřezu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]