Materiál:Vrchový materiál: 70% bavlna, 30% polyamid. Na kolik stupňů? Je lepší prášek či gel. Bohužel mě upadl štítek od svetru. Tak jsem mrkla na stránku kde jsem kupovala co to je za materiál.
Určitě gel, nastavit nejlépe na program typu Mix (smíšené prádlo) nebo Syntetika ( na některých pračkách také Synthetics, Easy-Care). Můžete vyprat maximálně na 40 nejlépe na 30. Ideálně pokud můžete, tak více jak na 800-1000 otáček nenastavuje. Ideálně pokud můžete, vložte mi sem foto displeje pračky nebo značku a model pračky a mohu poradit lépe Přeji hezký den
anonymmka
Mám AEG vrchní plnění. Program na jemný tam mám. Jak na 30 tak na 40 . Kdysi jsem koupila ten svetr ale ještě jsem nenosila. A buď tam štítek nebyl nebo upadl..
slusnej
Tak pokud máte program na jemné tak bych to dal na ten. Zkusil bych 30 co to udělá a podle toho zkusit příště na 40. Snad jsem vám pomohl.
pokud vám na svetru záleží, dejte do umyvadla, kyblíku, vodu teploty ruky, přidejte prací gel na svetry, promíchejte, přidejte svetr, promíchejte,, a chvili ho tam nechte aby to působilo, a pak prohnětete...jako by jste rukama míchala nějakej salát třeba. Vylijte to do umyvadla , ona odteče voda, bez ždímání, až to vykape natočte studenou a vymáchejte, a zas vypustte a nechte vykapat, hotovo.Tím nic nezkazíte, svetr z pračky může dopadnout blbě tim ždímáním, točením...
slusnej
Promiňte ale tímto způsobem se to dotyčné spíše vytahá. Dnešní pračky již umí zázraky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.