Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvený ponožky od vložek do bot

Od: tazatelka96 odpovědí: 14 změna:
Ahoj...v pátek jsem zmokla..a ty blbý.. ponožky..se mě obarvily..od vložek do bot.
Půjde to nějak dolů?

Obarvený ponožky od vložek do bot
Obarvený ponožky od vložek do bot #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Tak ty už bílé nikdy nebudou.

pb®
hodnocení

2x

Neřešit a ponožky vyhodit. Evidentně to nejsou žádné super duper sportovní ponožky se stříbrem, co stojí pár set Kč pár a stálo by za to je zachraňovat. Jsou to levné žmolkovaté ponožky a jakákoliv procedůra za obnovení jejich původní barvy je jen neekonomická a neekologická ztráta času.

hodnocení

1x

Čemu vadí obarvené ponožky? Nechat tak, co se vypere, se vypere, pak se to zahodí.

id
hodnocení

0x
Do bílé barvy ty ponožky mají moc daleko i bez zabarvení. Příště si je obujte obráceně, patou nahoru a projděte se deštěm. Budete mít fajn barevné ponožky.
tazatelka96
hodnocení

Oni jsou ale šedé byli šedé...jen jsou na nich ty barevné fleky.
Ne bílý
Ale blbý :)

fghdfhj
hodnocení

0x

Možná savem to pude dule, ale aji životnost pude brzy dule. Možná domácí barvení na nejaký tmavý octín, ale nemá to kvůli jednému páru fusaklí smysl.

Hlasuji pro Savo perex taky. Zvládlo i bílé elasťáky od sytě zelené trávy, i hlínu. Umělo odstranit i horkou vodou zapranou skvrnu od krve, Teda to, co nejde vyprat vůbec nijak. Trvanlivost prádla mi ale nezkrátilo nijak. Dcera se po práci s barvami na textil utřela do bílého ručníku, zachráněn. Jen lidským tukem zešedlé bílé prádlo vyběluji vzorně šamponem na vlasy, to stačilo.

ltz
hodnocení

0x
Jestli jdou vložky vyndat, tak je výhodte a kupte si jiné, třeba bílé, co nebaví. Jinak budete mít i další ponožky stále obarvene, chodidla se potí.
id
Dobrá rada. Moje vložky do bot stály 3200,- Kč a také barví.
To je dost zásadní vada, pro reklamaci, při vysoké ceně. I drahé věci mohou být nekvalitní.
Já jsem u vložek do bot řešila i možnost vyprání a odolnost vlhku, vždyť byly drahé, stály přes 100 Kč, tak mám na ně víc nároků, aby sloužily ideálně. Tyhle nebarvily nikdy, ale mám je ze zdravotnických potřeb i s názory a zkušenostmi zákazníků se zbožím. Některé prodejny nekvalitní zboží prodávat nechtějí.

kenav
hodnocení

0x

Kdysi se mě stálo něco podobného,sandály mě obarvit ponožky, při reklamaci mě bylo řečeno že se používá ekologická barva a že na boty je nutné použít fixační spray v ceně asi 300k a tímto skončilo.

111®
hodnocení

0x

a už jsi něco zkusil? třeba odbarvovač?

tazatelka96
Zkusila jsem naložit..do toho co mám doma
Soda plus ocet...
tazatelka96
Tak ještě i kysličník...a lak na vlasy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]