Neřešit a ponožky vyhodit. Evidentně to nejsou žádné super duper sportovní ponožky se stříbrem, co stojí pár set Kč pár a stálo by za to je zachraňovat. Jsou to levné žmolkovaté ponožky a jakákoliv procedůra za obnovení jejich původní barvy je jen neekonomická a neekologická ztráta času.
Do bílé barvy ty ponožky mají moc daleko i bez zabarvení. Příště si je obujte obráceně, patou nahoru a projděte se deštěm. Budete mít fajn barevné ponožky.
tazatelka96
Oni jsou ale šedé byli šedé...jen jsou na nich ty barevné fleky. Ne bílý Ale blbý
Hlasuji pro Savo perex taky. Zvládlo i bílé elasťáky od sytě zelené trávy, i hlínu. Umělo odstranit i horkou vodou zapranou skvrnu od krve, Teda to, co nejde vyprat vůbec nijak. Trvanlivost prádla mi ale nezkrátilo nijak. Dcera se po práci s barvami na textil utřela do bílého ručníku, zachráněn. Jen lidským tukem zešedlé bílé prádlo vyběluji vzorně šamponem na vlasy, to stačilo.
To je dost zásadní vada, pro reklamaci, při vysoké ceně. I drahé věci mohou být nekvalitní. Já jsem u vložek do bot řešila i možnost vyprání a odolnost vlhku, vždyť byly drahé, stály přes 100 Kč, tak mám na ně víc nároků, aby sloužily ideálně. Tyhle nebarvily nikdy, ale mám je ze zdravotnických potřeb i s názory a zkušenostmi zákazníků se zbožím. Některé prodejny nekvalitní zboží prodávat nechtějí.
Kdysi se mě stálo něco podobného,sandály mě obarvit ponožky, při reklamaci mě bylo řečeno že se používá ekologická barva a že na boty je nutné použít fixační spray v ceně asi 300k a tímto skončilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.