Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez a pily

Od: darkys odpovědí: 7 změna:

Čau,
našel jsem křovinořez SOLO 130H OHV řekl bych starý 10 a více let. Nevím co s ním, nevím jestli je tam nějaký olej nebo benzín. Chtěl jsem se zeptat. Mám z něho vylít tekutiny a uskladnit? Vyplatí se ještě prodat? Za kolik.
Další dvě motorové pily stihl. Protíká z toho něco.. nekoukal jsem jestli je tam ještě nějaký benzín nebo něco, ale zabalil jsem to do pytle. Je celkem špinavá.. je to správné řešení? Díky
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A nenašel jste náhodou ty věci v cizí garáži?
darkys
hodnocení

Tak trochu :D *pivo*

hodnocení

0x
Z pily může téci buď benzín nebo olej.
Před dlouhodobým uskladněním je dobrý odstranit veškerý benzín. Biosložky jsou peklo a umí hezky potrápit při dalším použití.

hodnocení

0x
Solo je nebo alespoň bývala vyhlášená německá značka. Koupil jsem kdysi repasovanou sekačku z druhé ruky a byla úplně nesmrtelná. Bůh ví kolik toho naběhala před tím, než se mi dostala do ruky a já ji kvůli nízké nabývací ceně rozhodně nešetřil. Přes to běhala minimálně 15 let a ještě dneska by určitě posloužila i když jsem jí odložil po té co skrz plastové šasi proletěl šutr.

Jen pro doplnění... OHV znamená že tam jsou ventily a dvoutakt ventily nepotřebuje, takže do křoviňáku olej do benzínu dávat nemusíš, je to čtyřtakt.

jaruna
hodnocení

0x

"totak" a nezbyl Vám od Sola sběrný koš? Mě Solo pořád slouží, ale sběrný koš již téměř odešel. Děkuji za odpověď

Mám ještě ten hadrový. Můžu ho nafotit až přijedu domů z práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]