Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtací sklíčidlo na rázový utahovák?

Od: radekx odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je možnost použít sklíčidlo na upnutí vrtáku k rázovému utahováku?
Existují vubec sklíčidla, která se na to dají nasadit? (viz obrázek - 1/2")
Díky

Vrtací sklíčidlo na rázový utahovák?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak číňan má všechno pl.aliexpress.com/...

ale k čemu je do dobré?Vrták se bude protáčet a to sklíčidlo taky moc ran nevydrží

el
hodnocení

0x
Já mám slabší utahovák 155 nm, rovnou s úchytem na bity, mám i sadu vrtáků se stopkou hex, ale používám spíš výjimečně, ten utahovák umí 2500 otáček za minutu sem tam se to hodí na malé díry nebo měkké materiály. I tak by se rázový utahovák na takové věci používat vůbec neměl.
Jak psal rádce přede mnou, na normální vrtání to je spíš nepoužitelné.

hodnocení

0x

Technicky nezmysel, utahovak sa netoci plynule, ale dava silne razy. Zlomite vrtak.

Pozrite si videa, ako to funguje a aky mechanizmus je vnutri. To je ako keby ste na vrtak nasadili paku a namiesto plynuleho tocenia do toho mlatili kladivom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]