Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realitní kancelář - výběr místní

Od: jaraz® odpovědí: 6 změna:

Máme dům po rodičích na severní Moravě a bydlíme v jižních Čechách. Chtěli bychom jej prodat přes RK,máme hledat nějakou v místě a nebo můžeme využít u nás,když máme dobré reference? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, volte RK, která má slušne reference, o které něco víte a která bude ochotna převzít Vaši nabídku. Zajedou si nafotit dům a nabídku vloží na internet i s polohou nemovitosti. Dnes je prý taková poptávka, ze to bude pro RK atraktivni i ve větší vzdálenosti. Zdravím!

hodnocení

0x

A nechcete to nejdřív aspoň pár týdnů zkusit bez realitky? Sice se vám budou ozývat hlavně realitky, ale ty rychle poznáte. Dnes jsou ceny vysoké, tak třeba hned prodáte i bez realitky.

au1

do toho bych nešel, jen kvůli vzdálenosti. prodával jsem dům 30km od svýho bydliště, a co jsem se tam najezdil jen kvůli prohlídkám... natož z jižních čech na sever moravy, tohle bych fakt hodil realitce

achjo
hodnocení

0x

Realitek je určitě na SM dost.

O téhe vím, že je důvěryhodná a spolehlivá: helixreality.cz/...

el
hodnocení

0x
V posledních 10-ti letech jsem kupoval na SM 3 nemovitosti.
U velkých realitek jako M+M nebo Sting mám negativní zkušenosti, ale nelze paušalizovat, protože spíš záleží na jakého makléře narazíte.
2 koupě jsem realizoval s menšími realitkami a ty byly víceméně bez problému.
Můžu doporučit Regio reality. Naprosto profesionální přístup
I prodávajíci byly velice spokojeni.
bobes*

Také jsme prodávali na velkou dálku a to 2x. S M+M hrozná zkušenost, malý místní makléř OK. Ale měli jsme na něj referenci z místa, ne z internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]