Nejste přihlášen/a.
Stavba rd se stavebním povolením.V tomto momentě , i od zač. roku 2022 se jedná o rozestavěný rd, Stavební povolení je aktivní. Jak mám tuto hledat na katastru nemovitostí,co tam odkliknout, pod " stavba " se mi to nezobrazuje...jdu to jeste dál zkoumat, mizí mi signál ale i pc asi na to nemá...Mohla by být chyba i nekde jinde? děkuji předem všem.
Pokud stavba ještě není zapsána v katastru (lze zapsat i rozestavěná stavba), nejspíš tam nebude ani příslušná stavební parcela. Nicméně by tam měla být určitě parcela ze které ta stavební vznikne, např. zahrada.
Pokud znáte, hledejte dle parcelního čísla. Pokud neznáte, bude nejjednodušší zajít na nejbližší katastrální pracoviště a tam příslušnou nemovitost dohledat buď podle mapy, nebo podle majitele.
děkuju . RD je rozestavený už asi víc jak pět let, stavební povolení mělo být obvnovováno loni, může za tím být nějaký problém že na katastru to není vedené k dnešku jako stavba , rozestavěná stavba,...ale jen jako zahrada? měl majitel nem povinnost "zařídit" když má stavební povolení, zajistit aby na katastru se tato objevovala jako stavba rozest.stavba?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.