Vzhledem katastrofickým cenám pelet en plus A1 a ještě horším termínem dodáním ,je moje otázka jednoduchá kde kupujete pelety a za kolik děkuji všem co chtějí pomoct
Tam kde je aktuálně mají. V Evropě chybí 3-5 milionů tun pelet z Ruska a Ukrajiny. Proto nejsou a když jsou, tak drahé. Já už mám naskladneno z dubna na celý rok, to se ještě dalo něco sehnat. Konkrétně to byla Ridepal v Ostravě (vozí celou ČR) a Kohutovy pelety ve Frýdku. Podařilo se mi získat kilo certifikovaných A1 plus za 7,98 Kč/kg včetně dopravy. Ale nebylo to jednoduché. 14 dnů jsem obvolával a smlouval, nechtěl jsem těm cenám věřit. Doteď jsem topil nejkvalitnějšími A1 za cca 5,5 Kč/kg. Ale ti, kteří se trochu rozpovídali, tak říkali, berte i na 2 roky , jestli máte kde skladovat. Pelety nebudou a když jo, tak za šílené ceny. A měli pravdu. Teď ty moje pelety stojí už 10,95 Kc/kg a nejsou ani skladem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.