Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem na netu to aplikovat ale na terasu.
Zde je již na to dotaz
Ale mě zajímá koupelna.
Dává se to na holý beton a nebo se před nanášením ten beton něčím napouští?
A musí být ten povrch rovný bez nějakých zářezů a nebo schodů - jinak bych musel napřed ten beton v koupelně udělat nový.
Četl jste popis a návod? Jsou tam odpovědi na vaše otázky...a tloušťka max 3mm, takže předem srovnat "schody"...
Podklady určené k ošetření musí být suché a už usazené a nesmí vykazovat nedostatky, které by mohly vést k nepřiměřeným aplikačním hodnotám (tloušťka větší než 3 mm).
Podívejte i na část Aplikace na beton
Penetrování betonového povrchu. Aplikace válečkem, štětcem...atd
Adhézní můstek "spojí"beton s vrstvou gumy, nanesenou hmotou. Jinak se to bude loupat, strhávat z betonu, po čase...
Pochopil jsem, že se to musí napřed napenetrovat.
Ale jsou nabízeny také sady která obsahuje
Tekutá dlažba ALF BL100 šedá
a
Adhezní můstek PR50
ale také štětec a hladítko.
Ale když mám štětec a hladítko, tak nebudu kupovat sadu, ale nevím k čemu slouží ten adhezní můstek zda se musí a nebo nemusí použít.
Když se to má dávat na terasu, tak na terasu nebo střechu a ne do koupelny jako finální vrstva! Pokud to chcete pouze jako hydroizolaci, lze použít ale na to normální dlažbu do lepidla nebo do terčů. Pokud je to seriózní firma, měla by mít atesty a hlavně technické listy, kde jsou všechny důležité podrobnosti popsány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.