Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hloupý dotaz (jinak vím, že to souvisí se složením, jde mi spíše o praktický dopad). Když mi firma stavěla základy, beton byl šedý a tvrdý jako skála, neudělal jsem do něj ani vryp. Teď mi udělali plochu na dlažbu na terče, a zde je beton (po měsíci) spíše lehounce do žluta, a takový "sušší", klidně tam kusem dřeva mužu vyrejpat rýhu. Trochu si říkám, jestli to něčemu nevadí, jestli by na tom neměla udělat třeba 1-2 cm vrstvička nějakého hladkého, aby tam nešla voda?
Díky
Zdravím. Taky uvažujeme o dlažbě na terče namísto opadávající dlažby přilepené na beton. Tak mě napadá, zda není cílem, aby byl beton o něco "měkčí", jelikož dlažba se musí položit rohem přesně do výlisku na terči a zároveň rohy ani hrany nesmějí vyčuhovat z plochy. A pokud bude potřeba někde trochu odbrousit podkladový beton, ten šedý jako skála to nedovolí. Musí být výrobcem té technologie přesně stanovené, jaký ten beton má být. Poptejte se tam. Ida
Díky, chtěl bych si myslet, že byli tak předvídaví, ale oni nevěděli, co tam přijde, chtěl jsem po nich jen pochozí beton před vchod, bohužel.
Takhle - ne že byste vzal dřevo a rýpnul do toho jako do bahna, to ne. Ale když vezmu kus prkna a začnu na místě "pilovat", tak to jde, pomalu do toho prostě vyryju rejhu.
Ano, ve spádu to je. Problém je, že je na to už napojené kamenné schodiště, takže vybourat to nejde. Zkusím poptat přetažení té vrstvy, jak říkáte, děkuji. Stejně "kvalitní" udělali i beton na balkónech, ale je spád i asfaltové pásy a na tom dlažba na terčích. Když jsem se ptal, prý je to tak v pohodě. Taky mi přišlo divné, že do toho člověk něčím tvrdým udělá rýhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.