Nejste přihlášen/a.
Do kuchyně jsem koupil vestavěný gril který bude přímo zabudován v dřevěné konstrukci
Proto jsem se rozhodl dát mezi dřevo a gril nějakou nehořlavou desku .
Kamarád mi dal zdarma desku asbestovou o síle 5mm .
Vím že tento materiál je škodlivý při řezání ..
Otázka zní : je jakkoliv škodlivý když bude jen přiléhat je k boku grilu? Ani nepůjde vidět s vrchní části překryju hliníkovou lištou .
Při řezání použijí samozřejmě respirátor .
Děkuji za odpověďi
Také souhlas s Benem
.
Tazatel pouze drobná-mikroskopická-vlákénka azbestu při řezání,broušení MŮŽOU ale NEMUSÍ způsobit rakovinu
1x
Takové desky na trhu už nejsou.Osobně bych doporučil desku Cetris Cetris desky | Ba/...
Mechanicky dostatečně odolná a nepodléhá teplotě ani opotřebení.
JABRAKA
0x
Tú dosku tam na vlastné riziko asi dať môžete. Len aby to nebola zbytočná práca.
Čo som mal možnosť vidieť, u vstavaných grilov sa s dodatočnou izoláciou nikto príliš nemaznal. Mali by vedieť izolovať dostatočne sami o sebe. Pravdepodobne bude potrebné dodržať nejaké minimálne odstupy od korpusu. Pozrite do návodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.