Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna starých ventilů na ÚT - cena

Od: radkom odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

bydlíme na bytovém domě ve kterém máme před dvěma lety vyměněnou kotelnu cca 2x25kW a nyní chceme vyměnit i ventily za nové. Ty staré jsou snad z 85. roku, tak že je nutné je odříznout a dát nové. Celkově jde o 9 tras do bytů.

Dostal jsem cenovou nabítku za 31K, což mně přijde dost. Čekal jsem, že 1 trasa ÚT vyjde max na 1500 Kč a celkově pak se vejdem s prací atd. do 20K. Nebo na aktuální dobu je cena 31K v pohodě? Ať vím, jestli nehledat někoho jiného.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, asi takto bych to řekl: Buďte rád, že Vám vůbec (v dnešní době) někdo tuto "mega zakázku" vezme a udělá.

Ovšem samozřejmě, že můžete vypsat soutěž, oslovit 20 firem a doufat, že se budou "hádat" kdo dá nižší cenu.

Ono to totiž není rozhodně žádné terno, je to poměrně pracné a ještě s vypouštěním a napouštěním systému, odvzdušňování atd.

Ale počkejte ještě měsíc a možná dostanete i dražší nabídku...

hodnocení

3x

Co je to trasa? Ake ventily? Gulove, ktore zatvoria nejaky okruh hned na vystupe z kotolne?

Cize to ma byt 2 x 9 = 18 ventilov, odhadujem to na colove a vacsie, to mame kus za min 250 CZK, ked to nema byt smejd. Do toho dovoz , kyslik + acetylen + praca aspon 2 ludi jeden den, vypustenie, odvzdusenie, cena je ok. Moze vam to samozrejme spravit Pepa a depa, v stave podobnom viroze CR prezidenta a z polskych ventilov, ktore vam odidu za 2 roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]