Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze ucpanou hadici od pračky demontovat amatérsky?

Od: dea odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,

co mi odpoví na otázku,jestli při zřejmě zanešené silonové ponožce demontovat hadici od pračky.? Vypouštění vody doprovází přerušovaný proud vody a zvuk,který tomu napovídá. To by možná šlo,bez poškození,ale co potom,nasadit asi chce odbornost ... :-/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x
Dobrý den, bez urážky - muž by to mohl zvládnout, ale jestli jste žena, tak si tím nejsem jistý. Začnete vycistenim filtru před vypoustecí hadici, protože přes nej do hadice by se nemělo žádné prádlo dostat. Zdravím!

...a což teprve blondýna! *smich*

dea
hodnocení

...díky,potřebovala jsem se ubezpečit,abych do toho nelezla ...filtr je čistý ...

patamat

Jak již bylo uvedené, přes sítko (filtr) ponožka do hadice neprojde, takže v hadici není.

Když nebyla v sítku, tak je na dně nádrže pod bubnem a ucpává sací otvor. U každé pračky jde ze vniř bubnu otevřít okno pro vyndání předmětů, které se dostanou do nádrže - jak to provést vám prozradí návod ke konkrétní pračce.

dea
hodnocení

Tak to je užitečná odpověď,instrukce od pračku nemám,ale zkusím pohledat na webu Indesit...a co,že to vypouší méně vody,když ta silonka se tam nemůže dostat přes filtr? díky

hodnocení

0x

Odpadová hadice od pračky lze snadno odšroubovat. Chce to klíč nebo sikovky nebo hasák. Přes filtr by silonka přejít neměla, ale měla jsem pračku, kde v sifonu sítko nebylo, jen takový jako šnek. A tím by projít mohla. Hadici našroubujete, když ji vyčistíte, klidně zpět nebo koupíte novou a k tomu takový kroužek, který ji zatáhne, aby nespadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]