Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky sifon k velmi nízké vaničce?

Od: pk500® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

velmi dlouho si lámu hlavu jaký zvolit sifon k velmi nízké vaniččce. Je tam asi jen 2cm hloubka. Tak hledám něco co spolehlivě odvede všechnu vodu z běžného panelákového rozvodu vody. Snad Vás nepohoší, ale aby zvládl i pár vlasů než se po použití zase vyčistí.

Mám obavy aby voda nepřetekla. Hledal bych co největší a nejspolehlivější odtok. Když bude nižší, bude výhoda. Ale není to priorita.

prumer 90, DN40

Vanička bude na podezdívce z ytongu. (usazena asi v lepidle)

Jaky sifon k velmi nízké vaničce?
Jaky sifon k velmi nízké vaničce? #2
Jaky sifon k velmi nízké vaničce? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Sifon ke sprchové vaničce je normovaný, odvede tedy běžné množství vody vždy.
Kterýkoliv sifon použijete, bude průtokem vyhovovat (jistě, nikoliv pro sprchový sloup s devíti hlavicemi).
Hledejte tedy sprchový sifon s nízkou stavební výškou. Zázraky ale samozřejmě neexistují.
hodnocení

Bude tam klasicné sprcha. Díky za uklidnění. :)

hodnocení

3x

Muzete pouzit sifon od Ravaku siko.cz/... a nebo s mensi stavebni vyskou od Alcaplastu. senesi.cz/...Odtok vody 30l za minutu.

hodnocení

Díky. Tak jsem si na základě Vaši rady vybral ten Alcaplast. Zaujalo mě jej dělají i ve varintě na tlustější vaničku. Tak zvolím co bude víc pasovat. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]