Nejste přihlášen/a.
Hezký! Přetočený o 180°. Protáčí se nebo drží v téhle nové pozici? Muselo by to vyskočit, povylézt cylindr a znova zapadnout. Nebo máme tu čest s nějakým vtipálkem.
taky se mě to stalo v zámečnictví mě řekli že je to opotřebovaným klíčem přestavil mě jej zpátky a prodal nový klíč 2 roky jsem měl klid a nedávno mě to udělalo znovu stačí vzít sikovky a klíč který vám to udělal vložit do vložky vložku do svěráku jazýček chytnout kleštěma a klíčem přetočit do správné polohy. a používat jiný klíč nejjednoduší a nejlepší je ale jak tu někdo zminoval koupit novou vložku
"...stačí vzít sikovky a klíč který vám to udělal vložit do vložky vložku do svěráku jazýček chytnout kleštěma a klíčem přetočit do správné polohy."
...a pak zajít do železářství a koupit novou vložku. Tímhe postupem je pravděpodobné, že vložku odrovnáte definitivně. Zvlášť, když to párkrát zopakujete.
nehádám se s vámi je to klidně možné, ale řekněte mě proč to takhle dělal i zámečník ke kterému jsem vložku v tomhle stavu donesl?
Protože to bylo jednodušší a rychlejší, než vložku rozebírat. A jemu je jedno, jestli to ta vložka vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.