Nejste přihlášen/a.
Pátrejte víc pečlivě, hlavně nad tím místem, kde jsou skvrny. Dost možná, že se to šíří z jádra, kde se to kontroluje velice špatně, jen pomocí svítilny a jen z jedné strany. Jednou jsem také tímto způsobem přehlédl rozpojené připojovací potrubí kanalizace. Navrhuji zavolat pečlivějšího instalatéra a rovněž aby navštívil i sousedku pro její větší klid, že se tím zabýváte. Postupně vylučujte možné příčiny, až zbyde ta poslední.
Před pár měsíci jsem prožíval něco podobného. Přišel soused, který bydlí pode mnou, že má flek na stropě. Šel jsem se podívat, flek byl u okna, kde žádné trubky nevedou. Prohlédli jsme moji kuchyň, WC, koupelnu, všude sucho. Za dva dny přišel znovu i s majitelem, že se flek zvětšuje. Všechno možné jsem vyklidil, všude sucho. Už jsem se děsil, že u mě budou bourat podlahy. Za další dva dny přišli instalatéři, společně jsme objevili mokrý flek na chodbě ve sklepě. Začali jsme shánět majitele garáže v suterénu. Když přijel a garáž otevřel, bylo jasno. Praskl rozvod teplé vody v suterénu, vlhký vzduch šel garážovýmí vraty ven a podle zdi do přízemí. Když tam otevřeli ventilačku, tak to šlo do kuchyně a tam se pára srážela na stropě ! Bylo mi už delší dobu divné, že se mi rosí okna více než jindy, ale nenapadlo mě, že to může jít z garáže v suterénu. Takže teorie, že když je někde flek, tak musí někde nad ním být únik vody, nemusí být vždy pravda.
To muze byt netesnost odpadu na vane, sprchovem koutu, netesnost kolem sprchoveho koutu, pripadne i pri vypousteni pracky. Zatekat muze z balkonu, z terasy...S velkou pravdepodobnosti to bude od Vas.
Přesně jak píše clas, že je to od vás není jisté, ale je to nejpravděpodobnější, nicméně není to vaše vina, vy jste udělala co jste mohla, nechala jste vše zkontrolovat. Paní řekněte, že vás to mrzí, ale nic víc než tu kontrolu dělat nemůžete. Pokud se to bude opakovat, zkuste vy nebo paní kontaktovat majitele domu, co vám na to řekne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.