Dobrý den, máme ve městě řadovou garáž. Přes zimu mi začalo zatékat, krytina je už stará nabobtnaná, kdysi se dávala s hliníkovým páskem a na povrchu byl asfalt. Teď je vidět celý ten hliníkový popraskaný povrch bez asfaltu. Jak by jste zvolili opravu - výměnu krytiny? Děkuji za rady
Dobrý den, po Vašem popisu (i bez fotky) bych to řešil výměnou krytiny. Nějaká provizorní oprava, “latani” děr nebo nátěr už to nezachrání (nebo jen na chvilku). Zdravím!
Dobrý den, nejraději bych to celé strhal a udělal komplet novou střechu, ale jaký je pak postup? Když to strhám na své střeše bude tam pak odskok od okolních střech, já budu nízko a oni tam mají několik vrstev. Navíc soused má přesah přes mou starou krytinu, jak to řešit? Děkuji za pomoc
krtek6
vrství se to...prostě tam bude přesah a kopec...asfalt si s tím poradí...
Strhat to můžu až na panel, pak to napenetruju, položím základní asfaltové pásy a na ně pásy s posypem. Problém je v tom, že sousedové pásy jsou s přesahem ke mně, já bych do nich neměl rypat a nevím jak bych to měl pod nimi odstranit a taky s přesahem zase k nim? Jak by jste to udělali? Děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.