Nejste přihlášen/a.
Do zcela běžné vanové baterie potřebuji sehnat 2 "O kroužky" 4,5 x 1 mm. Je tím utěsněný přepínač sprchy. Ptal jsem se ve specializované prodejně instalatérských potřeb, v železářství, v Bauhausu, v OBI... nikde tenhle rozměr nevedou. Kvůli těsnění za 10 Kč se mi kupovat novou baterii minimálně za 1200 Kč zrovna nechce . Přes Internet to také vzhledem k ceně za dopravu 2 kroužků není ideální (...a vagon jich nepotřebuju
). Kde by se nejlépe v Praze daly takové "O kroužky" sehnat?
Ano, je to vnitřní průměr x tloušťka gumy. Divné se to nezdá jen Vám, ale dokonce i prodavačům instalatérských potřeb. Taky to nikde samostatně nevedou.
Ale na Internetu jsem takové kroužky našel (takže kupodivu existujou i jinde, než v mém kohoutku), jenže by mě doprava stála mnohonásobně víc, než je jeich cena. Případně bych jich musel koupit vagon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.