Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat o kroužky?

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Do zcela běžné vanové baterie potřebuji sehnat 2 "O kroužky" 4,5 x 1 mm. Je tím utěsněný přepínač sprchy. Ptal jsem se ve specializované prodejně instalatérských potřeb, v železářství, v Bauhausu, v OBI... nikde tenhle rozměr nevedou. Kvůli těsnění za 10 Kč se mi kupovat novou baterii minimálně za 1200 Kč zrovna nechce :(. Přes Internet to také vzhledem k ceně za dopravu 2 kroužků není ideální (...a vagon jich nepotřebuju:-D). Kde by se nejlépe v Praze daly takové "O kroužky" sehnat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

6x

google.cz/...

tam ti je klidně i vyrobí

hodnocení

*zdravi* Tak jsem je tam sehnal, jen jsem jich musel koupit minimálně 10 :(. Vzledem k ceně (1,80 Kč / kus) mě to ale nezrujnovalo *smich*.

Občas kolem toho zelenýho baráku jezdím (mám to cca 5 km od baráku), nevím proč mě nenapadlo se tam zeptat *hi*.

hodnocení

2x

Co se v železářství kouknout po celé sadě náhradních dílů (nehledat jen dva)

google.com/...

hodnocení

Dík za odkaz, tam by se snad něco najít dalo. Jen teda musím zjistit přesný typ baterie. (A najít kamennou prodejnu).

nikdoo
hodnocení

2x

hodnocení

2x
Navštivte prodejnu co prodává náhradní díle na hydrauliku.
Ten váš rozměr je asi nestandart, ale můžete zkusit o kroužek na menší průměr s větší tloušťkou natáhnout, jak dlouho vydrží, za 3 kč kus můžete koupit víc podobných rozměrů a experimentovat.
agrozet.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Sada O-kroužků - /...

Strejda Google radí:

JB

hodnocení

Strejda Google radí, ale blbě. V téhle sadě kroužky požadovaných rozměrů nejsou. Navíc nehodlám zaplatit 250 Kč za zbytečnou sadu, když potřebuju 2 kroužky po 4 Kč.

hodnocení

0x
Nejrychleji pořídíte přepínač sprchy siko.cz/... vyberte, je jich tam více typů...a ten váš rozměr 4,5x1 se mi zdá trochu divný..je to vnitřní průměr x "tloušťka"gumy?
hodnocení

Ano, je to vnitřní průměr x tloušťka gumy. Divné se to nezdá jen Vám, ale dokonce i prodavačům instalatérských potřeb. Taky to nikde samostatně nevedou. :(

Ale na Internetu jsem takové kroužky našel (takže kupodivu existujou i jinde, než v mém kohoutku*smich*), jenže by mě doprava stála mnohonásobně víc, než je jeich cena. Případně bych jich musel koupit vagon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]