Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání zdi - jaký materiál

Od: srovnanizdi odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dělám rekonstrukci a v horním patře me trápí už jen koupelna, kterou jsem asi líný nahodit do roviny.
Momentálně je obouchaná na cihly a řeším nějaký postup,. který pro mě bude nejjednodušší a nejrychlejší, na ceně tady asi nezaleží (spíš mi jde o čas). Jde o plochu 15m2

rešení
- omítníky, zaházet, tá jádrovky tam taky dost pujde, počítam pytlovanou - cca 20 pytlu - 1500kč
- sádrokarton - do toho se mi moc nechce
- ytong 5cm, nevýhoda, zmenším si to o cca 3cm z každé strany - počítám tak 120ks - 3600kč

do čeho jít? Možná už jsem jen otrávenej a nechce se mi patlat jádrovkou ale třeba mě přesvědčíte :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Koupil bych žlutej písek (Strážnice), pár pytlů unimalty (někde multibat anebo tak nějak), a nahodil bych to do roviny. Náklady možná šest stovek...Odhad čtvrt kubíku písku, tři pytle unimalty.

el
Naprostý souhlas, unimalt a jedu.
S pytlovanou směsi se mi dělalo hůř než když jsem si sám namíchal unimalt s pískem.

hodnocení

1x

Penove lepidlo a sadrokarton je nejrychlejsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]