Nejste přihlášen/a.
Napadlo mě do mezery mezi zeď a střechu (odvětrávaná půda)dát chovatelské pletivo co se dává do králíkáren, kolem stromků ať je neokusijou srny atd. Bude to stačit?
0x
Okrem pletiva sa na to dajú zohnať priamo aj ochranné vetracie pásy rôznych šírok z ťahokovu, hliníku či PVC.
Tie z PVC som už videl poničené na jednej samote od lasíc. Boli však poničené aj "fúzy" - ochranný pás medzi laťou a samotnými taškami.
0x
Ideálně udělat klasické podbití. Pletivo je nouzovka, ale fungovalo mi také než jsem podbití dodělal.
Je třeba být důsledný v detailech, stačí jedno slabé místo ![]()
Podbití kryje prostor ode zdi k větracímu pásu, pak je větrací pás a větrací mřížka ( to je ten hřebínek).

0x
Kuny dřevo prohryžou, když zacpete díru (ve dne jako já) a kuna zůstane uvnitř - vylézá cca v 11:00 a vrací se cca kolem 4-5h ráno v zimě (trvalo jí to v noci cca 3hodiny prohryzala si díru v 2.5cm tlustém prkénku cca 3,5x5cm a už se protáhla). Druhý den spravíte díru v dřevě a kuna se již nevrátí,...
- Návod jak na kunu - 100% funguje
- Jak poznám přítomnost kuny na půdě
- Jak se zbavit kuny ve střeše
- Kuna běhá po zateplené půdě
- Prokouse kuna sadrokarton
- Jak se zbavit kun na půdě?
- Kuna v podkrovi
- Kuna na půdě
- Jak odchytit kunu na půdě?
- Pod hřebenáčem leze kuna jak opravit
- Kuna či kočka?
- Kuna v domě
- KUNY v rodinném domě
- Jak na kunu
- KUNA jak se ji zbavit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.