Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s vafkami

Od: adamek odpovědí: 3 změna:
Zdravím, ve čtvrtek 5.5. večer před odjezdem jsem na chvíli, cca. 5 minut vypl přívod plynu do wapek, následně jsem přívod opět zapl. Po 30 minutách jsem odešel, plyn jsem necítil, ale kamna nehřála. Je možné, že plyn utíká? Dostanu se tam až v neděli večer, jsem docela nervózní, ale před odjezdem jsem nic necítil, tak snad pojistka funguje. (stará kamna Gamet 4000)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Neobávejte se. Pokud nejsou WAW v desolátním stavu a funguje termočlánek, hlídající zapalovací plamének, tak plyn neutíká.

Mimochodem - i kdyby utíkal, v místnost byste ho stejně necítil. WAW mají uzavřený topný systém, takže se z nich plyn v žádném případě nemůže dostat do místnosti (pokud jste tedy z důvodů nefunčnosti piezoelektrického zapalování neodstranil sklo z nahlížecího otvoru a nezapaloval to sirkou).

hodnocení

3x

Predpokladam, ze neuchazi. To by byl citit plyn hned. Stare wawky je problem spis zapalit, nez aby nevypnula pojistka.

hodnocení

0x

Už se netrapte a kamna odstavte. Hlavní ventil před nimi uzavřete a nastartujete až na podzim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vafky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]