Nejste přihlášen/a.
JAKOU PODLAHU A DVEŘE PORADTE
Prosím o radu, jaký odstín nejlépe zvolit z uvedených, firma mi dává na výběr z podlahy laminátové,
a to ze 3 barev, viz. fotografie a dveří. Nešel mi formát co mám od nich sem stáhnout, tak jsem našla podobné odstíny, ale liší se, ten první je víc světlý a poslední více dočervena. Stěnu mám již v provedení dub sonoma, stolek i mensí jídelní stůl, přikládám foto. V pokoji bude i kuchyňská linka, tu zatím nemám vybranou, ale ráda bych asi bílou, tou se nic nepokazí.
Jde mi o to, kterou z těchto 3 barevných odstínů podlah vybrat k nábytku dub sonoma, tak aby se to netlouklo a nepůsobilo příliš fádně, taktéž dveře.
Za mě mi nejvíc sedí k tomuto odstínu dubu sonoma podlaha dub zimní odstín, ale zase se to bude tlouct, šlo by to rozbít případně nějakým kouskem koberce pod konferencní stolek, nebo zvolit jiný odstín z nabídky? Dveře jsou čistě bíle, šedé, nebo nádech přírodní světleší dub sonoma nepatrně a hnědé, ty se mi líbí ale kombinovat 3 barvy asi už moc.
Děkuji..
Bohužel mi nedává firma na výběr, pokud bych chtěla změnu musela bych si připlatit a nyní jsem finančně dost limitovaná. Pokud bych hýřila finančními prostřdky dám si jistě kvalitnější podlahu,Musím navíc vybrat pouze podle obrázku a trefit se do správného odstínu je tak trošku risk.Nepojedu 150 km jen kvuli vzrorku, a navíc mám ted naplánovovanou operaci takže tak.
Zdravím. Tyto světlé šedavé nábytky jsou krásné a nejvíc se k nim hodí načervenalé až červené tóny podlahy. Ida
Jo, tato podlaha bude nábytku slušet. A dveře bych vybrala bílé. Ty dodávají prostoru světlo, hnědá barva světlo naopak ubírá. A pokud chcete bílou linku, je fajn, když jsou obě bílé (linka i dveře) stejné => ne jedna běloučká a druhá slonová kost. Pokud by nebylo zbytí, může mít bílá nádech spíš do šeda - směrem k šedavému tónu nábytku. A pokud vyberete linku jiné barvy, bílé dveře jdou ke všemu. Ida
No tento ton je odlišný od sonomy, jinak se to dost podobá a tak opravdu nevím.Myslíte, že můžu dát tento dub natur?A dveře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.