Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou podlahu a dveře

Od: klarinka1 odpovědí: 10 změna:

JAKOU PODLAHU A DVEŘE PORADTE

Prosím o radu, jaký odstín nejlépe zvolit z uvedených, firma mi dává na výběr z podlahy laminátové,
a to ze 3 barev, viz. fotografie a dveří. Nešel mi formát co mám od nich sem stáhnout, tak jsem našla podobné odstíny, ale liší se, ten první je víc světlý a poslední více dočervena. Stěnu mám již v provedení dub sonoma, stolek i mensí jídelní stůl, přikládám foto. V pokoji bude i kuchyňská linka, tu zatím nemám vybranou, ale ráda bych asi bílou, tou se nic nepokazí.
Jde mi o to, kterou z těchto 3 barevných odstínů podlah vybrat k nábytku dub sonoma, tak aby se to netlouklo a nepůsobilo příliš fádně, taktéž dveře.
Za mě mi nejvíc sedí k tomuto odstínu dubu sonoma podlaha dub zimní odstín, ale zase se to bude tlouct, šlo by to rozbít případně nějakým kouskem koberce pod konferencní stolek, nebo zvolit jiný odstín z nabídky? Dveře jsou čistě bíle, šedé, nebo nádech přírodní světleší dub sonoma nepatrně a hnědé, ty se mi líbí ale kombinovat 3 barvy asi už moc.
Děkuji..

Jakou podlahu a dveře
Jakou podlahu a dveře #2
Jakou podlahu a dveře #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Laminátové podlahy jsou dneska už docela překonaná záležitost. Spíš se dává vinyl nebo PVC které může být i ve formě klikacích lamel takže se pokládá stejně jako laminátové a v cenovém srovnání s kvalitními laminátovými nevychází ani o moc dráž.
klarinka1
hodnocení

Bohužel mi nedává firma na výběr, pokud bych chtěla změnu musela bych si připlatit a nyní jsem finančně dost limitovaná. Pokud bych hýřila finančními prostřdky dám si jistě kvalitnější podlahu,Musím navíc vybrat pouze podle obrázku a trefit se do správného odstínu je tak trošku risk.Nepojedu 150 km jen kvuli vzrorku, a navíc mám ted naplánovovanou operaci takže tak.

To je jediná firma pod sluncem?
Co se poohlédnout jinde?
klarinka1
hodnocení

Nemůžu ta firma ma jiz svého dodavatele..za všechno ostatni klientske změny bych připlacela a ne malo.Jde o novy byt ve výstavbě..
krtek6

klarinka1: slovo "nejde" akceptuji pouze ve fyzice a chemii...jinak jde všechno...tak ať vám developer nebo prodejce bytu odečte odpovídající podlahy od ceny bytu, nechte si ho dodělat a předat bez podlah a nechejte si udělat dle sebe...a ještě ušetříte..

Ušetří za předpokladu, že developer ve vzteku že mu utekl kšeft neošidí nivelace.
krtek6

totak: tak to vyreklamuje, nebo bude požadovat náhradu škody...kde je problém?

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Tyto světlé šedavé nábytky jsou krásné a nejvíc se k nim hodí načervenalé až červené tóny podlahy. Ida

doplněno 06.05.22 12:18:

Jo, tato podlaha bude nábytku slušet. A dveře bych vybrala bílé. Ty dodávají prostoru světlo, hnědá barva světlo naopak ubírá. A pokud chcete bílou linku, je fajn, když jsou obě bílé (linka i dveře) stejné => ne jedna běloučká a druhá slonová kost. Pokud by nebylo zbytí, může mít bílá nádech spíš do šeda - směrem k šedavému tónu nábytku. A pokud vyberete linku jiné barvy, bílé dveře jdou ke všemu. Ida

klarinka1
hodnocení

No tento ton je odlišný od sonomy, jinak se to dost podobá a tak opravdu nevím.Myslíte, že můžu dát tento dub natur?A dveře?

Jakou podlahu a dveře #4
klariska0
Tak nakonec možnost výběru u dekoru podlahy zustala 3 barvy.ale na dveře přidaly další odstiny .I dub sonoma.jako je muj navytek stejné jsou v nabidce dveře,ale podlaha ne. V případě ze bycb zvolila podlahu dub natur medova do oranzova jsou k ni i dveře ve stejné barvě. Tak ted co?Nybytek by zůstal dub sonoma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]