Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díl - řetězová pila PATRIOT

Od: cazal* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den - ahoj Všem. Prosím o radu . Nevíte někdo konkrétní adresu na náhradní díly k řetězové pile Patriot? Všude mě to odkazuje na Mountfield. Děkuji za ochotu a přeji hezký den. S pozdravem Mirek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patrioty mám 2 a vždy když jsem něco potřeboval, tak opravdu jedině mountfield...

Zjišťoval jsem i alternativní prodej dílů, ale tak jako vy jsem nepochodil...

Ale zkušenosti jsem měl dobré.Mají katalog s rozkresy jednotlivých částí, jen je nutná osobní návštěva...

cazal*
hodnocení

Děkuji moc za info. Hezký den.

asd1

MTF tu nejspíš má monopol, Patriot si nechávaj vyrábět pro sebe.. Takže buď přes ně (bacha šmejdi) nebo najít stejnou pilu pod jiným jménem a díly odtamtud. Je to laciná čína, často to sekaj pro víc odběratelů a liší se to jen nálepkou a barvou plastu..

Může být výhodnější neopravovat a vzít jinou pilu..

cazal*
hodnocení

Díky za radu, ale jedná se jen o zátku na olej mazání řetězu. Tak když bude nejhůř dám tam nějaký špunt který bude těsnit.Ale díky.

hodnocení

0x
Zahraniční weby s náhradními díly nabízí ve spojitosti s řetězovou pilou patriot výrobky značky Poulain a na ty se u nás specializuje zatechservis.cz/...
Tak mrkni do jejich seznamu modelů jestli něco z toho vypadá jako ta tvoje.
Já takhle kdysi zjistil že moje americká Homelitka se jinde prodává jako japonská Ryobi. Číňanovi je fuk jaký plast na to našroubuje jestli červený, zelený nebo oranžový. Střeva jsou stejná :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]