Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace dormeo

Od: kkk* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,zajímalo by mne,zda někdo nevíte, co může být tato věc (viz obrázek) na matraci Dormeo?,popřípadě jaké máte zkušenosti s těmito matracemi?Děkuji.

Matrace dormeo

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

1x

Matraci Dormeo mám ale ne s tím to sluchátkem -asi chtějí slyšet jak se Vám na ní spí.:D Mě dobře mám ji 3 roky .

marenka*

Já jí nemám, ale kamarádka si jí ohromně chválila. Říkala tedy, že prvních 14 dní hrůza, vstávala celá rozlámaná, ale pak si zvykla a naopak se jí spí líp než před tím.;)

Teda a na co je to sluchátko? (nechtěla bych slyšet šustit roztoče *sok*:D)

kytka*

Já zase první měsíc stále větrala, protože to baleji do role, zabalené va folii a tolik je z ní cítit impregnace, že jsem tam volala a paní řekla,že ji klidně mohu vrátit, ale mě se na ní dobře leželo, a zápach přešel a je to v poho. Akorát mi volají,že jsem věrnej zákazník nabízejí další nesmysly.Na to jsem alergická,pokud něco chci nečekám ,až mi to někdo nabídne.To sluchátko to bude mějaká jejich novinka,třeba se někdo ozve kdo to má.

doplněno 28.03.10 00:26:

a dost by mě zajímalo kam se to strká, je to jako nějaká nabíječka.*nevi*

myse*

Máte ji 3 roky? a není vyležená? uvažuji o koupi, ale mám špatnou zkušenost s matracemi z obchodu, stály skoro 4 tis. a za 3 roky jsou dost hodně proležené... Takže můžete doporučit?

kytka*

myse, můžu říct, že není vyležená, je prima. Možná to bude i rok déle, nějak si to nemohu přesně vybavit, přiletěl s ní ježíšek. Nyní už dělají i v Dormeo ještě více druhů . Já jsem spokojená a to nejsem žádná třasořitka.:D

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Též máme matraci Dormeo + polštáře a jsme nadmíru spokojeni.Jsem po operaci ploténky 5 rokem a moc mi matrace pomohla*palec*

Drátek ,co máte v ruce je uzemnění matrace.Měl jsem to napsáno u matrace, ale nepoužíváme to.Navíc by se měla matrace obrace (hlava pod nohy a naopak), tak si nedokážu představit,jak bych to pořád zemnil*nevi* Byl by zapotřebý ještě protikus s drátem připojeným třeba na radiátor a někde pod postelí by se to spojovalo...

kytka*

A že se tak ptám ,nač uzemnit matraci?

doplněno 29.03.10 09:09:

tak to mě nenapadlo*ua*

marenka*

No přeci kvůli tomu, až mezi patrnery přeskočí jiskra :D

doplněno 29.03.10 09:08:

oprava partnery *hi*

vojtazanda*

ČISTĚ SUBJEKTIVNĚ:

Svého času jsem měl saténovej, nebo co to bylo, povlak na polštář a i když se mi sny zdají celkem často, tak s tímhle povlakem se mi zdály sny tak o 200% víc.

Podle mě šlo o to, že povlak byl z umělých vláken a při kontaktu s vlasy vznikala statická elektřina což pravděpodobně mělo vliv na mozek v podobě větší "snové" aktivity.

Nemám to nijak vědecky podložené, ale takhle si to vysvětluju svým selským rozumem.

Možná tohle někoho citlivějšího může ve spánku rušit, a tak si matraci uzemní a klidněji spí... možná...

kytka*

Asi něco na tom bude*nevi*. Koupila jsem si saténové povlečení ,ale v noci jsem musela postel převléknout, nedalo se v tom spát. A pyžamo ze saténu, no to také. Už jsem to vzdala. Tak díky jak jste to napsal-vysvětlil.*placni*

michala*

Tak to já zase neznám nic lepšího, než spát v saténovém pyžamu a saténové povlečení také není k zahození *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]