Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drážka pro balkónový profil

Od: robert525® odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

při stavbě terasy jsem udělal chybu a potřeboval bych poradit, jak to napravit.

Mám vybudovanou terase, kde je již hotova podlaha ve fázi betonový potěr a na tom hydroizolace ve dvou vrstvách s perlinkou.

Chyba však byla, že již okapový profil měl být v hydroizolaci a to ještě v drážce v betonu.

Potřeboval bych v hydroizolaci udělat tuto drážku, do které profil vsadím a znovu pžetáhnu hydroizolací a poté butylovou páskou.

Jak nejlépe udělat tuto drážku do hydroizolace (viz. foto)

Na stěnách mám již 20mm XPS polystyren s lepidlem, perlinkou a na tom již i marmolit (taky chyba, mělo to být až po dlažbě).

Uvažoval jsem o nějakém kotouči na beton, ale mám strach, že by to mohlo marmolit nebo polystyren nějak vytrhat.

Firma co mi prodávala profily tvrdí, ať to udělám špachtlí, ale zde mám zase strach o marmolit a polystyren.

Máte nějaké rady jak z toho ven?

Obkladač mi řekl, že by tam vůbec nedával profily tlusté 1,5mm, ale že by tam dal staré 0,6mm, což mi zase bylo vymluveno, že to je dávno za opicemi.

Děkuji za rady:)

Drážka pro balkónový profil

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Zkouším znovu, poradí prosím nekdo?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]