Nejste přihlášen/a.
Opravoval bych to, jen pokud bych to potřeboval dneska. Sundal bych matku, stáhl ten talířek a dal ho do kartuše. Za něj desetikačku a pokračoval v práci. Potom bych to zahodil. (Desetikačku bych si nechal...). Sice jsem už jsem viděl střelce, co tyhle kousky plechu prodávají za tři stovky, ale já mám zdroj do padesátikoruny, oprava nerentabilní...
Střihnul jsi ten talířek co tlačí tmel. Sundej tu matičku na konci tý šestihranný tyčky a zkus to sesadit zpátky dohromady. Dalo by se to opravit přidáním podložky pod talířek, ale obávám se, že závit na tyčce bude krátký. Prodloužit závit, svařit dohromady nebo pokud to vyjde, říznout větší závit na prasáka do toho šestihranu a dát větší matku pod talířek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.