Nejste přihlášen/a.
V úterý vylité anhypodlahy, dnes ve čtvrtek jsem se trochu zhrozil. Asi nejvíc mne děsí ty prokreslené trubky podlahového topení. Nejhorší, že EPS jsme si skládali sami, protože jsme nikoho nesehnali, tak to nebylo úplně rovné. Takže to všichni svedou na nás. Co na to říkáte
I kdyby trubky trochu vycnivaly ven, tak podlahari budou vylivat nivelaci sterku. Nerovnosti se srovnaji. Zalezi, jakou podlahovou krytinu budete mit.
ale prokreslené trubky znamená, že tam je malé krytí. Má tam být kuchyň, musí to něco unést. Kdo ví kolik tam je, 2cm? 1? 0,5? Nehledě na to, že anhydrit se dělá pro to, že je téměř dokonale rovný a můžete na něj pokládat finálku, ne že se tam potom budete dupat s nivelačkou apod. Samozřejmě nějaký důlek sem tam se stane...
No, as i to bude nutnost. A to za předpokladu, že trubky jsou alespoň dostatečně kryté. Nezbývá než věřit. Zajímalo mne, jestli s tím má někdo zkušnosti nebo jsem zase jedinný blbec, protože mi příjde, že co stavební krok, to takovýhle paksvil. Někteří říkají, že vše moc řeším, ale tohle podle mě fakt není pěkná anhydritová podlaha. Nejraději bych se na to vysral, prodal to a šel do nájmu do bytu.
Na polystyrenu mate folii proti proteceni do izolace? Spoje folie a po obvodu k dilatacnimu pasu byla prilepena? Napr tuhle mametoskladem.cz/...
Dobrý den .
To prokreslení trubek není žádná tragedie.Když vás to tak trápí udělal bych sondu opatrně vedle trubky ,kolik máte anhydritu nad trubkou.Je běžné i při použití systémové desky že při sesychání dojde k objemové změně a ukažou se špunty , né že vylezou ven ale je vidět zvlnění.Proto je dobré povrch po vytvrdnutí přejet bruskou na podlahu.Trubky ven nekoukají tak to neřešte pevnost podlahy to novlivní.Nabízené nivelování anhydritu od podlahových firem je jen tahání peněz lidem z kapsy.Doma jsem provedl nalepení vynylu na podlahovku svépomocí bez nivelace jen po lehkém přebroušení vysátí a penetreci ,ten kráter v podlaze je po kapající vodě po přebroušení to zašpachtlujte sádrou a přebrušte .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.