Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní sušák prádla

Od: sabrina® odpovědí: 9 změna:

Nevím jaký sušák prádla si mám pořídit na zahradu. Líbí se mi ty venkovní otočné sušáky- ale mají tolik druhů, že nevím do kterého investovat...poradí mi někdo, který vybrat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

1x

Já už mám několik let Viledu. Dá se stáhnout, šňůry se navinou dovnitř, takže jsou chráněné. Jsem s ním spokojená.

dotaz*
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu sušáky jsou si hodně podobné. Tady záleží jen na ceně...(online př. na eva.cz/... my máme doma podobný typ a vše OK) myslím, že i v různých hyper/super marketech :) něco objevíte.

hodnocení

No právě- mají hodně druhů a prý ty laciné moc nevydrží...tak nevím, který vybrat.

kytka*

Sabrino, na sušáku nešetřete, je to věc,kterou potřebujete často a musí Vám sloužit, bez závad. Musí být snadno ovladatelný, ramena pevná a hlavně z kvalitního materiálu a ne aby jste měla za několik měsíců na zahradě křivou ruinu. Opravdu radím nešetřit.

doplněno 27.03.10 20:54:

Vileda je také z kvalitních, mám ráda tuto značku je na výrobky spoleh.

dotaz*

měli jsme ho doma 4 roky (pak povolila lanka), s těmi 2 tisícovými nemám zkušenosti (že by vydržely 20 let - kdo ví?)

hodnocení

0x

Záleží na tom, jaké nároky na sušák míníte klást. Uvedený sušák (nebo jemu opravdu velmi podobný) jsme zakoupili za podobnou cenu před možná deseti lety, nevím přesně. Každý rok jej umísťujeme na terasu do rohu zábradlí, kde se jemu i nám líbí. Už je tam i nyní. Zhruba před třemi lety jsem byl nucen vyměnit asi padesátimetrovou šňůru (byla to docela protivná provlíkací akce) a sušák slouží dál ku vší spokojenosti...

doplněno 27.03.10 20:59:

Myslím uvedený poracem dotaz®

alf*

tak se mám za tři roky na co těšit. Možná dříve, máme ho na zahradě stále, neuklízíme ho neb i v zimě je občas počasí a lze sušit prádlo venku pokud to nezhatí nějaký spořivý soused.

hodnocení

0x

Ne všechno, co se líbí, je i praktické...Dal bych do placu jednu zkušenost: Ne jednou, ne dvakrát nám prádlo na těhle věšácích zmoklo, když se počasí v cuku letu obrátilo. A sem tam nám ho obrátil i vítr. Teda i s prádlem. Od té doby mám už dobrých dvacet let věšák pevný, dvě Téčka z lešenářských trubek, se šesti třímetrovými šňůrami, a pod stříškou.

Pokud máte kousek místa někde u domu, v zahradě, kde chcete, věc to k nezaplacení!

mil®
hodnocení

0x

Koupili jsme si venkovní otočný sušák ještě za sociálizmu a funguje skvělě dodnes. Vypadá teda jak obrácený torzo deštníku. Je fakt, že ho stále uklízíme po usušení prádla naší čtyřčlenné rodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]