Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat nápisy z květináčů?

Od: tazatelka96 odpovědí: 3 změna:
Ahoj...ve městě u květinky měli zadarmo květináče tak jsem si vzala na kaktusy...ale napadlo mě čím dostat dolů ten potisk..nebo přestříkat nějak?
Jak dostat nápisy z květináčů?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
U kvetinacu v cene tri korun resit prestrikani? Postavit to potiskem smerem od sebe je jedina vyhodna varianta. Pripadne prebrousit smirglem, ale i to je skoda prace a s tim mekkym plastem to nejde zrovna dvakrat pohodlne..
tazatelka96
hodnocení

Černý lak ve spreji mám doma...

hodnocení

0x

pokud máte dost času, můžete zkusit namočit na řadu tejdnů do pokud možno měkký (dešťový) vody, třeba to pustí (po následnym přetření nějakym kuchyňskym mycim hadříkem, plastovym kartáčkem), voda je na něco dobrý rozpouštěflo, když se nechá působit hodně dlouho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]