Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Budu rekonstruovat WC,a mám tento poroblém.Stará mísa má vývod do podlahy ve předu.Nové mísy mají vývod do podlahy vzadu.Mám malou místnost,takže pokud osadím novou mísu tak před mísou bude málo místa.Chci se zeptat jestli někdo nevíte kde by se dala sehnat mísa z vývodem vepředu.Hledal jsem nějakého výrobce,že bych se zeptal u něho,ale žádného jsem nenašel.Za odpověď díky.
Takovou mísu už jsem nikde nenašel, asi vám nezbyde, než to překopat, nebo mísu zbavit vodního kamene a zachovat. Kdyby byl nějaký vážný vůvod, proč to nejde překopat a stačilo vy vám to posunout apspoň trochu, tak jsou excentrické propojovací manžety, běžnými získáte cca 60 mm, ale existují i více vyosené, jako např. Arttec, vyosené o 100 i 200 mm, ale jsou dražší a hlavně momentálně také špatně dostupné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.