Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez HECHT chcipa

Od: styx odpovědí: 10 změna:
Zdravím. Prosím o radu co dělat, když mi křovinořez HECHT 145 na volnoběh chcipa? Nastartují ho ale pokud nedržím plyn tak chcípne. Omlouvám se pokud to tu už bylo probráno ale jsem slabozraky a špatně se zde orientuji. Popřípadě, pokud je chyba u třísek, zda li by bylo možno zaslat foto, kde je na karburatoru najdu. Děkuji za odpovedi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se takto ptáte, navštivte raději servis...pokud to neznáte, většinou to dopadne tak, že pak ani nenastartujete...po"seřizování" trysek
stx
hodnocení

Takže se jedná jen o seřízení trisek? Sice hůř vidím ale lempl nejsem :D upřímně jsem se ptal kde může bejt problém, nepotřebují řady tohoto tipu. Neodepisuje mě hned jen protože hůř vidím.
styx
hodnocení

Z mé strany špatně zvolená odpověď, omlouvám se. Ptám se protože je to poradna která k tomu slouží.

Možná vám pomůže hobynaradi.cz/...

hodnocení

0x

Jedná se o stroj nižší nižší třídy - zkuste servis, ale za mne je servis zbytečné vyhazování peněz... nabídl bych to raději na bazoši "k servisu", ať si užije nějaký kutil.

Pokud křovinořez opravdu potřebujete, kupte jiný...

styx
hodnocení

Jsem v inv. důchodu. Na nový nemám a kutil docela jsem. I když hůř vidím ledacos si doma zvládnu udělat. Třeba i rekonstrukci baráku. Jak už jsem psal pánovi nad vámi, netřeba mě hned odepisovat jen kvůli horšímu zraku. Pokud víte co s tím, můžete mi poradit. A když to oddělal úplně, tak je to hold moje smula

já neodepsal vás - odepisuju ten stroj, který jste za mrzký peníz pořídil - je to nekvalitní šunt

Pokud budete investovat do servisu, můžete zaplatit třeba třetinu ceny nového, ale za pár týdnů či hodin budete opět na svém - s problémovým kusem.

Já měl hecht pilu, tchýně sekačku - stroje minimálně užívané, ale jen na rozčilování - obojí šlo do ekodvora, nikdo to nechtěl ani na servis, ani na ND.

K popsané závadě - evidentně je tam ucpaný přívod vzduchu - buď problém se zasviněným filtrem nebo třeba i ucpaná dírka v uzávěru paliva - víčku palivové nádrže - může tam být podtlak a benzín nenatáhne do karbecu. Nicméně tam může být dalších 10 závad a podle Murphyho zákonů to bude to poslední, co vyměníte, vyčistíte, opravíte... než se pokazí něco jiného.

styx
hodnocení

Děkuji za odpověď. Pokud to nepomůže tak jde z domu. Dostal jsem jí od otce, nejspíš se mi chtěl za něco pomstít :D jinak jsem taky měl pilu i sekačku od této značky a taky jsem to dal pryč. Jsou to stroje nejspíš jen na okrasu a ani moc krásy nepobraly

nedis
hodnocení

0x

Já měl uvolněný karburátor a dosedací plochy nebyly už z výroby rovné.Po srovnání ploch a nového těsnění funguje.Je ale pravda že existují lepší křovinořezy,ale v jiné cenové relaci.

hodnocení

0x
Nechci se teto znacky nejak zastavat, ale ten samy krovinorez mam zhruba 7 sezon a do lonska jel bez zavad. Zacal chcipat na volnobeh. Rozebral jsem karburator a byly tam usazeniny. Coz neni problem vyrobce. Urcite to neni super znacka, ale za ty prachy? Soused mel husqvarnu a resil snad kazdou sezonu nejaky problem. Takze znacka taky neni jista vyhra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]