Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie k vysavaci Hoover

Od: kamila odpovědí: 5 změna:

Dobry den, mam dotaz, zda by nekdo nevedel, kde by slo koupit lacino baterie k vysavaci-aku-Hoover.

Koupila jsem starsi, ale baterie jiz dodelala.. A Jak jsem s hruzou zjistil a, nova stoji I vic nez novy cely vysavac.

Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patamat
hodnocení

1x

Stejný problém jsem řešil u tyčového vysavače od jiného výrobce, takže nevím, jaký je prostor pro baterii u toho vašeho a jestli se to dá vyřešit stejně, ale za úvahu to stojí.

Původní baterii jsem vyhodil a do prostoru pro baterii naskládal a obložil molitanem (aby držely na místě) velké nabíjecí články, které v akci prodával Lidl. Počet musí odpovídat napětí vysavače - 1 baterie má napětí 1,2 V.

Kde nebylo možné, aby se baterie propojily tím, že se dotýkaly póly +/-, jsem je propojil připájeným měděným drátkem. Pájet to jde, ale místo kalafuny nebo pájecí pasty se musí použít pájecí voda na nerez (HCl + Zn) a baterie se nesmí prohřát (jen dotek páječky s roztavenou pájkou a zchladit).

Tato náhrada originálních baterií už funguje 3 roky a mám dojem, že lépe než původní, originální baterie.

hodnocení

0x

Co si nechat udělat repas te staré baterie, vyjde to o hodně levněji

Tím si nejsem jist. Odešla nám baterie k sekačce na trávu a repas by stál víc, než sekačka.:(

Tak to se musím omluvit, právě sem se podíval, kolik bych dnes dal za repas baterky do elektrokola.

Před dvěma roky bych ušetřil cca 2000kč a dnes jenom 500kč.

Tato doba je šílená*sok*

hodnocení

0x
Označení baterie, případně typ vysavače?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]