Nejste přihlášen/a.
Pekny vecer, zkousel jsem hledat podobny dotaz ale nic jsem nenasel.
Chtel bych zkusit premalovat zachodovou misu na cerno ale nevim jaky postup a jaky typ barvy je na tento ucel nejvhodnejsi. Resil jste nekdo stejny problem?
Dekuju.
0x
prave to je duvod, proc se ptam na premalovani. Videl jsem u znamyho, kterej ma zachod celej na cerno a vypada to hodne stylove. Misto vymeny chci nejdriv zkusit premalovat
Nasel jsem, ze lide bezne uzivaji epoxy barvu, nebo dokonce obycejnou sprejovou barvu s epoxy ochrannym naterem
Vypadalo to velice dobře, ale po ani ne roce se začala místy odlupovat. A to jsem si s broušením a čištěním podkladu dal hooodně práce.
Takže jak tu někdo psal, na WC asi epoxid dopadne stejně.
Ta barva mě stála 800. Takže já bych po zkušenostech nevyzahoval peníze ani úsilí a koupil rovnou černou mísu. Některé ani nebyly tak drahé co jsem na to včera koukal. Pokud to není provizorní, tak jako u mé vany, radím nenatírat - budete zklamaný.
Ale u keramiky (a některých dalších aplikací) bych si její použití 3x rozmyslel. Bude na ní vidět zcela všechno.. Viděl jsem i černou keramickou kuchyňskou desku, její majitelka je po roce zralá na psychiatrii a návštěvy do kuchyně raději ani nepouští.
Ne vážně, nemyslím že barva předurčuje budoucí problém s úklidem. Já černou desku v kuchyni mám, ne tedy keramiku, ale mám. I na zdi mezi skříňkami a naprosto v pohodě. Oproti tomu mám bílé lesklé skříňky, od kterých mě všichni odrazovali a žádný problém - beru je přeci za madla a nepatlam tam schválně celé ruce.
Takže já do černé mísy rozhodně jdu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.