Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám momentálně nataženou 2 vrstvu lepidla na stěnách, dost jsem si s tím vyhrál.
Kamarád mi poradil, že to nemusím přímo štukovat, že stačí, když to vezmu stěrkou, popř. finiškou a potom muzu malovat.
Poradíte co koupit? to co mi poradil, tady nemají skladem nikde
jeho rada bylo Gipsar Uni C6/20/2 a nebo z polska GS-150 FRANSPOL.
jde mi o to, s čím máte někdo další zkušnost a taky, abych to natáhl v 1 vrstvě a maloval.
díky
Když s tím nemáte zkušenosti, kupte to, co mají a pak budete mít zkušenost. Přeci nepojedete 50 km pro materiál, s kterým budete pracovat jako laik a výsledek bude žalostný. Profík umí s čímkoliv. Taky jezdím do Hornbachu a beru to, co mají. Hlavně stěrku, co se rozhladí houbou. Tu, co zatvrdne a brousí se raději ne.
normálně to rozmícháš na konzistenci stěrky...abys to mohl pohodlně roztahat...a pak si vezmeš hladítko tvou zvolené délky ...já to bral dlouhým 60cm a pak jednoručním 40cm...a natáhneš min. 2 vrstvy...jedna je jako podklad a druhá je třeba finální...jak u lepidla...a buď se ti to podaří udělat hned, že to zahladíš dokud je to tvárné a plastické a nebo to prostě pak přebrousíš 100-40kou šmirglem do hladka...žádná raketová věda...před aplikací je potřeba povrch navlhčit aby ta stěrka netahala zbytečně moc vody, protože jak ji natáhneš a zahladíš tak samozřejmě tu vodu vypudíš a pak už ti to půjde hůř hladit.
tady máš třeba návod:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.