Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce verandy

Od: brena* odpovědí: 7 změna:

ahoj vsem, koupily jsme starsi baracek a je u nej popraskana veranda, nejspis odflakli zaklady, tak se vas chci optat zda nekdo nevite jestli musi byt povoleni ci ohlaseni kdyz ji rozeberu a znovu postavym do stejneho tvaru a velikosti jako je ted. Dekuji vsem za odpoved.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Kdo se moc ptá,moc se dozví!

Prostě ta veranda spadla a opravuješ ji.Kdyby si někdo stěžoval,tak zaběhni rychle na stavební úřad a ohlaš opravu.

JABRAKA

hodnocení

0x

každopádně bych ohlásil stavební opravné práce jak píše Jabr. na domě na příslušném stavebním úřadě . Když uvedete,že nedojde ke změně tvaru a dispozice, neměl by být žádný problém. Stavební povolení není třeba.

hodnocení

0x

já bych nic nehlásil, páč mám velice dobré sousedy v okruhu 0,5 km. Nikdo mě nenapráská, páč já jsem na ně taky hodný.

kytka*

přesně tak kde není žalobce není třeba soudce

kytko, mám fakt hodné sousedy, u všech nemovitostí. Proto nechápu, že se někdo hádá o kousek okapu, stromku...

kytka*

jo někde jsou lidi bl.. někde pit... někde hodné *nevi*

kolem mě jsou jen ty poslední... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]