Nejste přihlášen/a.
Jak to vidím já..Dali jsme nové okno a to jsem zpočátku z důvodu šetření těsnění nedovíral na poslední pozici kliky i když to šlo, ale nechával kliku šikmo dolů. A po roce už okno nešlo zavřít na poslední pozici kliky - úplně svisle. Později jsme dali stejná okna od ulice a opět zavírali jen do předposlední pozice kliky - šikmo. A šel kolem známý, který montoval okna a upozornil mě, že dělám chybu, když takto zavírám okna, že časem klika do poslední pozice nepůjde zavřít. Přesně nevěděl čím to je, ale potvrdil mou zkušenost s prvním oknem. Takže podle mě se opotřebí/vymačká zavírací mechanismus, a někde zvnikne nepřekonatelný schodek. Tak si myslím, že žádné seřízení, čištění ani mazání nepomůže, ale bude potřeba mechanismus rozebrat a tento schodek odstranit možná pilníkem. Ale sám nevím, jak se k tomu dostat...
Zkusit jestli jde do svislé polohy při otevřeném okně.Moje zkušenost:dolní kování do kterého zajíždí čep bylo přišroubované víc proti čepu,po přešroubování vše v pořádku.Musí se zjistit kde to naráží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.