Nejste přihlášen/a.
ppas (Praha) bez fixu předtim i teď, dost malá spotřeba (asi víc než vaření, ale jistě míň jak topení) - nová záloha od půlky února +40% proti předchozí
(ale to je samozřejmě cena bez započítání důsledků ukrajinský války (i když ty důsledky zas nejsou, a pokud se nestane něco zatim nečekanýho tak nebudou, zas tak obrovitý, dík tomu, že EU se neodpojila od ruskýho plynu,
mimochodem, ČR nakupuje 100% plynu z Ruska... (jakož i 100% ropy, jakož i 100% jaderný energie, tj.palivovejch článků), skvělej (a v těch 100% poměrech v EU nebývalej) příspěvek naší země válečnýmu úsilí Ruska..., tušim jde o víc jak dvaceteronásobnou sumu než zatím činí naše podpora Ukrajině...))
Já vám to trochu připepřím . Kupecký počet dodávek břidlicového plynu
Aby se nahradil ruský plyn , tak by muselo každý den dorazit 18 000 tankeru . Hezké počtení .
007cz . Mě to hodil seznam cz . Pána neznám , jen je tam přepočet dodávek rusáku 156 000 000 000 m3 plynu a jeden tanker , že dodá 24 000m3 plynu. Jinak jsem to hodil do kalkulačky a vyšlo mě 17 808 tankeru za den . Tak kecá !
Já u ČEZu na dobu neurčitou zatím platim :
2060 Kč MW/h + 300 Kč měsíčně stálou platbu
škoda že jsem tehdy nezafixoval, nepočítal jsem s válkou :-/
Já po krachu dodavatele plynu a elektřiny loni v říjnu jsem byl převeden pod DPI a odtamtud jsem s elektřinou a plynem přešel k ČEZu. ČEZ při přechodu k ním mi dovolil si určit zálohy v jakékoliv výší tak jak jsem sám uznal za vhodné a ty si mohu sám kdykoliv změnit po přihlášení se k MÚJ ČEZ. U zkrachovalého dodavatele jsem za plyn platil měsíční zálohy 2200 Kč a nyní u ČEZu jsem si je určil na 2500 Kč, ale předpokládám, že při vyúčtování budu muset asi docela dost doplácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.