Dobrý den, Mohl bych poprosit o radu , ujištění, úplně jiný návrh rozvodů topení v patře. Na obrázku je můj návrh, jde mi hlavně o připojení radiátoru v koupelně Jestli ho mohu připojit podle zelené možnosti tudíž rozvětvit hned u již vyvedeného potrubí což by bylo ideální pro mě jak pracně tak nákladově na potrubí,nebo ho připojit prodloužením na obrázku červené čárky? Ještě jestli mohu poprosit k potrubí plánuji to jet v 22 a jen k radiátorum dopojit v 15? Děkuji za všechny rady,pomoc za vše díky
Zdravím děkuji za odpověď, měl jsem jen obavy Jestli přílišné rozvětvení není na škodu. Popravdě nevím jaké bych tam měl mýt bezpečnostní prvky?Mimo těch které jsou instalované v kotelně? Ano jsem kutil který si předěláva patro a chci jen dopojit vyobrazené radiátory na již před lety vyvedený vývod do patra.Budu rád za korektní odpověď popřípadě radu děkuji
Děkuji za reakci a řadu, vše je dimenzované na topení v celém RD tedy i patře nechal jsem to tak udělat rovnou akorát rekonstrukce patra se protáhla o pár let. Takže expanzní nádoba čerpadlo i samotný kotel by měl být ok. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.